Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Kuluttaja-asiatssa

PhD-tutkinnon suorittamiseksi opiskelijoiden on ensin suoritettava master-ohjelma ja täytettävä PhD-ohjelman vaatimukset. Tohtorintutkinnon suorittamiseen tarvitaan usein väitöskirja tai väitöskirja. Useimpien ohjelmien tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään laaja tietopohja tietylle aiheelle. Mikä on kuluttaja-asioiden tohtori? Tällä ohjelmalla pyritään auttamaan valmist… Lue lisää

PhD-tutkinnon suorittamiseksi opiskelijoiden on ensin suoritettava master-ohjelma ja täytettävä PhD-ohjelman vaatimukset. Tohtorintutkinnon suorittamiseen tarvitaan usein väitöskirja tai väitöskirja. Useimpien ohjelmien tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään laaja tietopohja tietylle aiheelle.

Mikä on kuluttaja-asioiden tohtori? Tällä ohjelmalla pyritään auttamaan valmistuneita rakentamaan asiantuntemusta kuluttajansuojan ja valtuuksien alalla. Opintojaksot suoritetaan kokeneiden professorien ja neuvonantajien johdolla ja niihin voi kuulua luentoja, seminaareja, webinaria, itsenäistä tutkimusta, kenttätyötä ja matkaa. Tutkimusalueita voivat olla vähittäiskauppa, vaatetus, viestintä, kuluttajakäytännöt ja markkinointi.

Tässä ohjelmassa tutkijat kehittävät osaamista tutkimuksessa ja kriittisessä ajattelussa, mikä voi olla tärkeää sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässä. He saattavat myös syventää kuluttajansuojalakeja, jotta he voivat olla tehokkaita kannattajia markkinoiden positiivisesta muutoksesta.

Kiinnostuneita opiskelijoita kannustetaan tutkimaan yksittäisiä yliopistoja saadakseen lisää tietoa tämän ohjelman kustannuksista, maksuista ja kuluista. Opetus ja muut kulut vaihtelevat maittain, ohjelmasta ohjelmaan ja kouluun kouluun.

Kuluttaja-asioista vastaavan tutkijan tutkijoilla on usein useita mahdollisuuksia monilla aloilla. He saattavat löytää yliopiston professoreita, vähittäiskaupan johtajia, suuryritysten markkinointiasiantuntijoita, toimittajia alan julkaisuissa ja konsultteja hallituksen virastojen hallituksissa. Valmistujat voivat myös olla kysyntään opettajina, luennoitsijoina, markkinoijina, alueellisina johtajina ja toimittajina.

Kuluttaja-asioiden tohtori on suosittu ohjelma monien yliopistojen kautta useissa maissa. Ohjelmat ovat saatavilla sekä verkossa että luokkahuoneympäristöissä tai kahden valinnan yhdistelmänä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
ESPM
São Paulo, Brasilia

Graduate Program Viestintä ja varsinaisiin Kuluttajien käytännöt ESPM (PPGCOM ESPM) alkoivat vuonna 2006 akateemisen maisterin kurssi ja oli tohtorin kurssin hyväksytty 2012. ... +

Graduate Program Viestintä ja varsinaisiin Kuluttajien käytännöt ESPM (PPGCOM ESPM) alkoivat vuonna 2006 akateemisen maisterin kurssi ja oli tohtorin kurssin hyväksytty 2012. Sen tavoitteena on kouluttaa professorien ja kokeneiden tutkijoiden asiantuntemusta kansallisten ja kansainvälisten toimintojen kykenee suorittamaan ja johtaa tutkimustoimintaa, ohjausta ja koulutusta alan viestintään ja kulutuksesta. Sen henkilökunta ja opiskelijat ovat henkisen tuotannon arvo enimmäistasolla viitat. -
PhD
Part-time
Portuguese
Maalis 2020
Kampus