PHDSTUDIES.FI

Täältä löydät 5 Suosituinta PhD-ohjelmaa Kroatiassa 2020

Ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja kovaa henkistä työtä. PhD on akateeminen tutkimus, joka sinun keskittyä neljästä kuuteen vuotta saada oman maisterin tutkinto, ja joka johtaa onnistuessaan on tohtorin tutkinto, korkein tutkinto.

Kroatian kautta Academic Kansainväliset, opiskelija eri puolilta maailmaa saada merkittäviä oppimiskokemuksia. Maan kaupungit tarjoavat täydellinen paikka oppijoita, jotka haluavat opiskella diplomatia, rauhan ja konfliktien tutkimukset, kansainvälisen liiketoiminnan ja kansainväliset suhteet.

Ota yhteyttä yliopistoihin Parhaat Tohtorinkoulutusohjelmat Kroatiassa 2020

Tulokset Filter

Jatko-opiskelija jatko-opintoihin taloustieteessä ja taloustieteessä

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2020 Kroatia Rijeka

Taloudellisen tiedekunnan taloustieteiden tohtoriohjelma Rijeka on kaksi arvostettua tohtoriverkostoa / yhdistystä: Keski- ja Kaakkois-Euroopan tohtori. Verkko (CESEENET) ja Euroopan tohtoriohjelma (EDAMBA).

Tietojenkäsittelytieteen tohtori

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 5 - 10 vuotta Request Info Kroatia Rijeka + 1 lisää

Ehdotettu tietojenkäsittelytieteen alan jatko-opinto-ohjelma pyrkii antamaan Tietotekniikan maisterille teknillisen korkeakoulun ja muiden vastaavien Kroatian ja ulkomailla sijaitsevien laitosten kanssa mahdollisuuden jatkaa koulutusta ja edelleen tieteellistä koulutusta korkeasti koulutettujen alan ammattilaisten saavuttamiseksi.

Sähkötekniikan tohtori

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kampuksella ja verkossa Full-time 5 vuotta Request Info Kroatia Rijeka

Jatko-opiskelijan jatko-opinto-ohjelmat hyväksyvät hakijat, joilla on seuraavat tutkinnot: Graduate Engineer, Master of Engineering tai Master of Engineering Sciences (sähkötekniikan alalla).

Tohtorikoulutettava koneenrakennuksessa, merenkulun arkkitehtuurissa, perustekniikan maissa ja tieteidenvälisissä tieteissä

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 5 - 10 vuotta Request Info Kroatia Rijeka + 1 lisää

Valitsemalla kurssit ohjaajan ohjauksella jokainen opiskelija voi mukauttaa ohjelmaa hänen tutkimusintresseihinsä.

Phd yrittäjyyden ja innovatiivisuuden

University of Osijek Faculty of Economics
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2020 Kroatia Osijek

Käynnistäminen kansainvälinen yliopistojen välinen monitieteellinen jatko (jatko) tutkimus yrittäjyyden ja innovatiivisuuden oli kannustanut tarve luomiseen kilpailukykyisen tietoon tarvitaan vahvistamaan ennakoivaa ja innovointikykyä yksilöiden ja yhteiskunnan muutosten edessä ja muutosten hallinta.