$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Kreikan kielissa

Korkeakoulututkinnon, kuten tohtorin tutkinto, voi olla tärkeä askel kohti urakehitystä. Se on päätös, jonka monet ammattilaiset tekevät saadakseen asiantuntijoiden aseman omilla aloillaan. Mikä on kreikankielinen tohtori? Tämäntyyppinen koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kehittynyttä tutkimusta ja erikoistumista antiikin tai nykyaikaisen Kreikan tutkimuks… Lue lisää

Korkeakoulututkinnon, kuten tohtorin tutkinto, voi olla tärkeä askel kohti urakehitystä. Se on päätös, jonka monet ammattilaiset tekevät saadakseen asiantuntijoiden aseman omilla aloillaan.

Mikä on kreikankielinen tohtori? Tämäntyyppinen koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kehittynyttä tutkimusta ja erikoistumista antiikin tai nykyaikaisen Kreikan tutkimukseen. Ohjelmat voivat kattaa monia muinaisen historian, klassisen tutkimuksen, klassisen ja nykyajan kirjallisuuden, draaman, kulttuurin ja filosofian monitieteellisiä aiheita sekä muinaisen Kreikan että nykyajan kulttuurina. Molempia nykyaikaisia ​​näkökulmia ja vanhoja tutkimustekniikoita voidaan käyttää.

Suuri osa tämän kaltaisesta korkeakoulututkinnosta voi tutkia tiettyjä aiheita ja esittää nämä havainnot. Tällä tavoin opiskelijat saavat paitsi tietotaitoja myös kentällä, mutta myös parantavat viestintää, johtamista ja tutkimusta.

Tällaiset korkeakoulututkinnot ovat usein erittäin tiukkoja ja niillä on lukukauden tunti- ja kurssivaatimukset. Saattaa myös olla poistumistesti ja väitöskirjatyön vaatimukset. Aika sekä tarvittavat kulut vaihtelevat koulusta toiseen, joten on tärkeää tutkia tarkasti opetusta ja palkkioita.

Opiskelijat, jotka suorittavat PhD: n kreikkalaisella kielellä, ovat mahdollisia tunnustetuksi opintojensa asiantuntijoina. Heidän tieteellinen työ sopii erinomaisesti uraan yliopistoissa ja korkeakouluissa neuvonantajina, professoreina tai tutkijoina. Professoreina ja asiantuntijoina heillä voi myös olla tilaisuus saada tutkimustyönsä ja näkemyksensä julkaistu. Sen lisäksi, että he työskentelevät opettajina yliopistoissa, he voivat myös tulla opetussuunnitelmien kehittäjiksi ja kirjoittajiksi tai he voivat löytää kantoja kansainvälisten järjestöjen kääntäjinä.

Joillakin kreikkalaisilla tohtoriohjelmilla on jonkin verran saatavuutta verkossa, mutta perinteisiä kampuskursseja tarjotaan myös monissa eri kouluissa ympäri maailmaa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of Johannesburg
Johannesburg, Etelä-Afrikka

Tohtorintutkinnossa opiskelijat todistavat kykynsä tehdä alkuperäistä tutkimusta. Ihannetapauksessa tämän tutkimuksen pitäisi johtaa artikkelin tai kirjan julkaisuun. Tohtorin ... +

Tohtorintutkinnossa opiskelijat todistavat kykynsä tehdä alkuperäistä tutkimusta. Ihannetapauksessa tämän tutkimuksen pitäisi johtaa artikkelin tai kirjan julkaisuun. Tohtorin tutkinnon muodostavaa arvoa ei voida yliarvioida: luovan ja omaperäisen ajattelun, ongelmanratkaisun, kriittisen lukemisen, analyysin ja synteesin taitojen hankkiminen ja harjoittaminen. Tutkinnon aiheen tulisi auttaa ymmärtämään Kreikan sivilisaatiota (muinaista, hellenististä, bysanttilaista tai modernia) ja sen vaikutusta länsimaiseen sivilisaatioon (poliittinen teoria, filosofia, uskonto, kirjallisuus, teatteri, elokuva, uskonto, arkkitehtuuri jne.) -
PhD
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Tammi 2022
Kampus