$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Korkeakoulutusssa

Tohtorintutkinnon suorittaneet opiskelevat korkeakoulututkinnon korkeinta tutkintoa. Nämä tutkintoihin kuluu yleensä useita vuosia, ja ne edellyttävät kursseja, tutkimusta ja kirjoittamista. Mikä on korkeakoulututkinto? Nämä asteet tukevat korkeakoulujen ja yliopistojen akateemisia ja hallinnollisia ulottuvuuksia. Tutkinnon suorittajat voivat arvioida maahanpääsykäytäntöjä ja toimi… Lue lisää

Tohtorintutkinnon suorittaneet opiskelevat korkeakoulututkinnon korkeinta tutkintoa. Nämä tutkintoihin kuluu yleensä useita vuosia, ja ne edellyttävät kursseja, tutkimusta ja kirjoittamista.

Mikä on korkeakoulututkinto? Nämä asteet tukevat korkeakoulujen ja yliopistojen akateemisia ja hallinnollisia ulottuvuuksia. Tutkinnon suorittajat voivat arvioida maahanpääsykäytäntöjä ja toimintastandardeja selvittääkseen, miten parempia tuloksia opiskelijoille ja kasvattajille saadaan. Opiskelija voi analysoida keskeisiä opetussuunnitelmia ja yleisiä vaatimuksia tai määrittää osastojen budjettien tai tiedotusohjelmien tehokkuuden.

Korkeakoulutuksen yksityiskohtaisempi ymmärtäminen voi auttaa oppilaita arvostamaan ja hyödyntämään paremmin oman koulutuksensa. Tohtorikoulutuksen aikana valmistuneiden kurinalaistut tutkimus-, analyysi- ja kirjoitusosaaminen soveltuu monenlaisiin ura-alueisiin ja yleensä parantaa ongelmanratkaisuvalmiuksia.

PhD: n hinta vaihtelee koulun sijainnin ja sen mukaan, kuinka kauan aikaa tarvitaan kaikkien vaatimusten täyttämiseen, jotka voivat vaihdella kolmesta kuuteen vuoteen. Opiskelijat voivat haluta tarkastella sisäisiä ja ulkoisia rahoituslähteitä.

Korkeakoulututkinto voi valmistella tutkinnon suorittaneiksi yliopistojen tai korkeakoulujen hallinnoijiksi, joiden tehtävänä on kehittää suunnitelmia laitokselle kokonaisuutena. Tutkinnonhaltijoilla on myös pätevyys tulla tiedekunnalle. Korkeakoulututkinto voi valmistella tutkinnon suorittanutta uraa konsulttina, jotka työskentelevät useiden laitosten kanssa testaus- tai opetussuunnitelmien kehittämisessä tai yksittäisten asiakkaiden kanssa, jotka etsivät parhaita mahdollisuuksia jatkaa koulutustaan.

On hyvä tutkia eri kouluissa tarjottuja PhD-ohjelmia. Voit halutessasi harkita, haluatko osallistua yliopistoon tietyssä paikassa tai mieluummin verkossa. Molemmilla lähestymistavoilla on etuja ja kustannuksia, joten etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lead-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
Cardinal Stritch University
Milwaukee, Yhdysvallat

Tohtorin Leadership Advancement oppimisen ja palvelut korkeakoulutuksessa (Ed.D. tai Ph.D.) valmistelee teitä tekemään merkittävän panoksen oman organisaation ja auttaa tulla ... +

Tohtorin Leadership Advancement oppimisen ja palvelut korkeakoulutuksessa (Ed.D. tai Ph.D.) valmistelee teitä tekemään merkittävän panoksen oman organisaation ja auttaa tulla muutosjohtaminen johtaja korkeakoulutuksessa. -
PhD Kasvatustieteiden tohtori
Osa-aikainen
6 lukukaudet
Englanti
Kampus