$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Korean kielissa

  Asiantuntijat voivat pitää tohtoreita. Nämä tutkinnot ovat korkeakoulututkinto akateemisessa aineessa ja niihin liittyy erikoistuneita luokkia ja tutkimusta, joka on suunnattu julkaisemiseen. Valmistuneiden tulee olla valmiita tekemään huomattavaa panosta kurssille. Mikä on PhD in Korean? Tämä tutkinto sisältää yksityiskohtaisen tutkimuksen korealaisesta kielestä. Useimmat täm… Lue lisää

Asiantuntijat voivat pitää tohtoreita. Nämä tutkinnot ovat korkeakoulututkinto akateemisessa aineessa ja niihin liittyy erikoistuneita luokkia ja tutkimusta, joka on suunnattu julkaisemiseen. Valmistuneiden tulee olla valmiita tekemään huomattavaa panosta kurssille.

Mikä on PhD in Korean? Tämä tutkinto sisältää yksityiskohtaisen tutkimuksen korealaisesta kielestä. Useimmat tämän alan jatko-opiskelijat jo lukevat ja puhuvat korealaisia ​​ja saattavat osallistua kulttuuri-, kirjallisuus- tai kielitieteellisiin opintoihin, kun he suorittavat kandidaatin tai maisterin tutkintoja. Tohtorintutkintoja koskevat taustat koostuvat pitkälti tekstin käytön tai käännösten sosiolingvistisestä analyysistä.

Kehittyneet Korean-tutkimukset kannustavat opiskelijoita kehittämään henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen liittyviä taitoja. Opiskelija saa osaamista kommunikaatiosta, kääntää kielten ja metodologisen ajattelun kautta, jotta he voivat osallistua kansainvälisiin keskusteluihin kulttuuri- ja geopoliittisissa kysymyksissä.

Tohtorin hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan aikaa tutkinnon suorittamiseen tarvitaan, ja yliopiston opiskelija osallistuu. On hyvä tutkia keskimääräistä opintojen kestoa ja laskea koulujen kokonaiskustannuksia verrattaessa kouluja. Rahoitus voi olla saatavana osastojen tai ulkoisten lähteiden kautta, jotka tukevat tätä kielellä suoritettuja lisäopintoja.

Monet ammatit ovat avoimia kielitieteilijöille, joilla on tohtori koreassa. Olipa tutkinnon suorittaneet Koreassa tai korealaisissa yrityksissä tai muualla edustajina, tarvitaan asiantuntevia kääntäjiä, jotka pystyvät käsittelemään teknistä ja muuta erikoistunutta sanastoa. Tutkinnonhaltijat voivat myös löytää diplomatian tai valtion virastojen työtä tulkkeina, jotka kääntävät puhuttua ja kirjoitettua koreaa. Monet valmistuneet opettavat professoreina yliopistoissa tai muissa kouluissa.

Korean PhD-ohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa ja verkossa. Opiskelijan tulee punnita opintonsa ja päättää, mikä yliopisto on paras valinta jatkotutkinnon suorittamiseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
SOAS University of London
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Laitos pystyy valvomaan MPhil- ja tohtorintutkintoja tutkimalla ja opinnäytetyönä monenlaisilla kulttuuri- ja kielellisillä aiheilla. Suunnitteluun osallistuvien opiskelijoide ... +

Laitos pystyy valvomaan MPhil- ja tohtorintutkintoja tutkimalla ja opinnäytetyönä monenlaisilla kulttuuri- ja kielellisillä aiheilla. Suunnitteluun osallistuvien opiskelijoiden ei tulisi tuntea olevan rajoituksia rajoittaa aiheiden valintaa nykyisten toimihenkilöiden nimiin nähden (jatko-opiskelijat ovat viime aikoina työskennelleet aihealueilla, jotka sisältävät japanilaisen elokuvan, kabuki-tekstit, modernin japanilaisen kielitieteen ja kirjallisuuden, Meiji historialliset tekstit, korealainen kielitiede ja kirjallisuus, korealainen siirtomaa- ja 1800-luvun historia). MPhil- ja PhD-tasoilla tehty tutkimus perustuu kirjalliseen, asiakirja- ja arkistoaineistoon, joka on saatavana SOAS : SOAS ja kerätty myös kenttätyön aikana Japanissa ja Koreassa. -
Maisteri PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
Kampus