PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Klimatologia eli ilmastotiedessa

Moniin aiheisiin erikoistunut akateeminen tutkinto tunnetaan filosofian tohtoriksi tai tohtoriksi. Sitä pidetään yliopiston tai korkeakoulun korkeimpana opintokokonaisuutena, ja se voi kestää viisi tai useampia vuosia intensiivistä tutkimusta ansaitakseen.

Mikä on klimatologian tohtori? Filosofian tohtori Climatology -ohjelmassa on yleensä ilmaston, ympäristövaikutusten tutkiminen ja miten alueelliset ja globaalit ilmastot ovat muuttuneet. Opiskelijat voivat keskittyä tutkimuksiinsa pitkäaikaisista sääolosuhteista, ilmastovaikutuksista yhteiskuntaan tai infrastruktuuriin ja ilmastoon. Kurssit, joita opiskelijat voivat harkita usein, ovat mikroklimatiologia, meteorologia, termodynaamiset muutokset ja ilmakehän analyysi. Muita luokkia voidaan harkita painejärjestelmillä, auringon säteilyllä ja ilmastoluokituksilla.

Klimatologian tohtorikoulutuksessa työskentelevät opiskelijat kehittävät usein liiketoimintaosaamistaan, jotka voivat edetä urallaan, kuten organisaatio, viestintä ja analyysi. He voivat myös löytää henkilökohtaista kasvua, kun he kehittävät taitoja, kuten innovaatiota ja luonnon arvostusta.

Ohjelman kustannukset eroavat toisistaan ​​usein klimatologian tohtorien koulujen kouluissa. Opiskelijat saavat tietoa kustannuksista ottamalla yhteyttä valitsemaansa yliopistoon ja pyytämällä tietoja ilmoittautumismaksuista.

Tutkijat, joilla on tohtorintutkinto klimatologiassa, saattavat havaita, että heillä on maailmanlaajuisia työpaikkoja. Esimerkkejä potentiaalisista työnantajista ovat National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), Earth System Research Laboratory, Global Atmosphere Watch, Climate Prediction Center ja Global Climate Observing System. Lisäksi lähes kaikissa maissa, kansakunnissa ja suurissa kaupungeissa on varhaisvaroitusorganisaatio, joka usein käyttää tohtorintutkinnon suorittaneita henkilöitä auttaakseen ennakoimaan tuhoisia tapahtumia. Tutkinnon suorittaneet voivat valita myös uraa televisiolähetyksinä ilma-ajattelevana persoonallisuutena tai tutkijan takana. Niille, jotka ovat halukkaita matkustamaan, hallitukset voivat palkata asiantuntijapäälliköitä eri puolilla maailmaa sijaitseville etäilmasto-tutkimuspaikoille.

Löydät tohtoriohjelmia klimatologialta ympäri maapalloa eri yliopistoissa. Aloita opintojasi etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijylomake.

1 tulosta kohteessa Klimatologia eli ilmastotiede Filter

Tohtorin tutkinto ilmakehän fysiikassa, meteorologiassa ja klimatologiassa

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Opetusohjelmassa keskitytään monenlaisten ilmakehän ilmiöiden ja prosessien fyysiseen luonteeseen, mutta niillä on myös monialainen sovellus ilmakehässä, Oceanologiassa, fyysi ...

Lue lisää