Filter
PhD
Aasia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät PhD-ohjelmat Kieltentutkimusssa Aasia 2019/2020

Ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja kovaa henkistä työtä. PhD on akateeminen tutkimus, joka sinun keskittyä neljästä kuuteen vuotta saada oman maisterin tutkinto, ja joka johtaa onnistuessaan on tohtorin tutkinto, korkein tutkinto.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Kieltentutkimusssa Aasia 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Kieltentutkimus, Aasia

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Lingnan University

Lingnanin käännöstoimisto on yksi Hongkongin suurimmista, joista osa on Kiinan parhaillaan parhaita kääntäjäopiskelijoita. Se on pitkään tunnustettu yhdeksi Kiinan suurim ... [+]

PhD in Translation

Normaali kesto: 3 tai 4 vuotta (kokopäiväinen)

Paikka: Hongkong

Lingnanin käännöstoimisto on yksi Hongkongin suurimmista, joista osa on Kiinan parhaillaan parhaita kääntäjäopiskelijoita. Se on pitkään tunnustettu yhdeksi Kiinan suurimmista käännösosastoista, ja se ylläpitää ylpeästi huippuosaamista stipendi ja opetus. Viime vuosina laitoksen professorit ovat julkaisseet laajasti lukuisia merkittäviä kansainvälisiä lehtiä. Tiedekunta on erityisen voimakas käännöstutkimuksessa, johon tuodaan monitieteisiä etuja, mikä osaltaan edistää käännöstutkimusten kehittämistä.

Lisäksi yksikössä on ainutlaatuinen kyky tutkia englantia kiinaa ja kiinaa-englanninkielistä käännöstä. Laitos tarjoaa paitsi tutkimuksen mahdollisuuksia monilla käännöstieteen aloilla, mutta myös hyvin kehittynyt ja ystävällinen yhteisö, joka antaa vahvaa tukea jatko-opiskelijoilleen edistääkseen älyllistä kehitystä, kun he suorittavat PhD-ohjelman. Jotkut jatko-opiskelijoistamme opettavat nyt niin arvostetuissa laitoksissa kuin Tsinghuan yliopisto ja Shanghai International Studies University. Meidän PhD-ohjelma on voimakas ja tarkka, jonka tarkoituksena on valmistaa oppilaamme vastaamaan niiden haasteisiin, joita he kohtaavat tulevissa akateemisissa uransa aikana.... [-]

Hongkong Tuen Mun
Request Info
Englanti
Full-time
30 - 72 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi