close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 3 PhD-ohjelmaa Kestävän talouden tutkimusssa

Filosofian tohtori (PhD) palkitsee opiskelijan, jolla on korkein mahdollinen akateeminen saavutus. Tämä saavuttaa tunnustuksen opiskelijan menestyksestä omalla alallaan ja esittelee omistautumista aiheeseen, ja se on käytettävissä useille aiheille. Mikä on kestävän talouden tutkimuksen tohtori? Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille koulutuksen, jonka avulla he voivat osallistua ja suun… Lue lisää

Filosofian tohtori (PhD) palkitsee opiskelijan, jolla on korkein mahdollinen akateeminen saavutus. Tämä saavuttaa tunnustuksen opiskelijan menestyksestä omalla alallaan ja esittelee omistautumista aiheeseen, ja se on käytettävissä useille aiheille.

Mikä on kestävän talouden tutkimuksen tohtori? Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille koulutuksen, jonka avulla he voivat osallistua ja suunnitella ratkaisuja ja ohjelmia kestävälle kehitykselle yhteiskunnissa ja yhteisöissä ympäri maailmaa. Tähän ohjelmaan osallistuvat henkilöt voivat yleensä oppia ymmärtämään kulttuurisesti monipuolista sisältöä ja tutkimaan parhaita mahdollisia ratkaisuja sosiaalisiin ja taloudellisiin ongelmiin. Opiskelija osaa oppia perinteisiä yritysyhteistyökäytäntöjä sekä kykyä selata monimutkaisia ​​sääntelysääntöjä. Esitykset ja vertaisarvioinnit voivat mahdollistaa opiskelijoiden parantavan analyyttisten ja tutkimustyön osaamistaan.

Yksityishenkilöt, jotka työskentelevät tohtorintutkinnon kestävän talouden opinnoissa voivat saada laajaa osaamista. Kriittinen ajattelu ja analyyttiset taidot ovat korvaamattomia tutkimalla parhaita ratkaisuja yhteiskunnan tai organisaatioiden ongelmiin. Esittelytaidot voivat antaa ihmisille mahdollisuuden puhua selkeästi, taito, joka on tärkeä sekä henkilökohtaisissa että ammatillisissa olosuhteissa.

Normaalisti kilpaili kolmeen vuoteen, kustannukset PhD kestävä taloudellinen tutkimus vaihtelee riippuen siitä, mikä laitos yksittäinen valitsee. Ei ole väliä, mikä on tärkeää tutkia ohjelmaa ja varmistaa, että se tarjoaa oikean materiaalin.

Kestävän taloustieteen tohtorintutkinnon suorittaneilla henkilöillä voi tulla työvoimaa ammattilaisina monilla aloilla. Vaihtoehtoihin kuuluu vihreän yrityksen kehittäminen liiketoiminnan kehittämiseksi samalla kun noudatetaan sääntelyohjeita ja kehitetään talous- ja ympäristöpolitiikkaa kansalaisjärjestöille tai yksityisille yrityksille. Opettaja on myös mahdollisuus yliopistotasolla. Yhä useammat yritykset tarvitsevat tämän asteen ammattilaisia ​​auttamaan yrityksen johtamisessa taloudellisten ja ympäristöllisten sääntöjen avulla.

Kestävän talouden tutkimuksen tohtoriohjelmissa on yliopistoja kaikkialla maailmassa. On myös online-ohjelmia, jotka tarjoavat enemmän joustavuutta koulutuksessa. Oikea koulu hakee ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijylomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
EUCLID (Euclid University)
Washington, Yhdysvallat +1 Lisää

EUCLID DSDD (tohtori kestävän kehityksen ja Diplomatia) on etäisyys, vieraspaikkakuntalainen koulutusohjelma.

EUCLID DSDD (tohtori kestävän kehityksen ja Diplomatia) on etäisyys, vieraspaikkakuntalainen koulutusohjelma. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 4 vuotta
Englanti
Online
 
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Vila Real, Portugali

Tämän kurssin päätavoitteena on tarjota tiedekunnan opiskelijoille suunnitella, toteuttaa ja arvioida alueellisesti eriytettyjä ratkaisuja älykkääseen, osallistavaan ja kestäv ... +

Tämän kurssin päätavoitteena on tarjota tiedekunnan opiskelijoille suunnitella, toteuttaa ja arvioida alueellisesti eriytettyjä ratkaisuja älykkääseen, osallistavaan ja kestävään kehitykseen, joka pystyy vastaamaan erilaisten ihmisten, organisaatioiden ja yhteisöjen tarpeisiin ja odotuksiin. -
PhD
Täyspäiväinen
3 vuotta
Portuguese (Portugal)
Kampus
 
Superior Institute Of Materials And Advance Mechanics - ISMANS
Le Mans, Ranska

DESS Eco-Conseil UQAC: ssä: Tämän tutkintotodistuksen tarkoituksena on kouluttaa kestävän kehityksen ammattilaisia. Poistuessaan ekoneuvojalla on tausta tietotaidosta.

DESS Eco-Conseil UQAC: ssä: Tämän tutkintotodistuksen tarkoituksena on kouluttaa kestävän kehityksen ammattilaisia. Poistuessaan ekoneuvojalla on tausta tietotaidosta. -
PhD
Täyspäiväinen
Ranskalainen, Englanti
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä