PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kestävä ympäristösuunnittelussa

Vuosien laaja-alaisen tutkimuksen huipentuma, tohtori on suuri kunnia, jonka monet opiskelijat haluavat saavuttaa. Tohtorintutkinnon suorittaneilla saattaa olla etumatka muiden tutkinnon suorittaneiden keskuudessa uran etsimiseen toimialalla.

Mikä on PhD in Environmental Sustainability? Se on kehittynyt ohjelma, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat edistää tietämystään luonnontieteistä ja auttaa ympäristöä kestävän kehityksen avulla. Tämä ohjelma voi vaatia opiskelijoita työskentelemään käytännön tutkimustyössä käyttämään osana väitöskirjaa. Käytännön oppimisen lisäksi opiskelijoille voi olla täydentäviä opintoja, kuten klimatologiaa, kansainvälistä kehitystä ja laadullisia ja kvantitatiivisia tutkimusmenetelmiä.

Tohtorintutkinnon suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneilla tulee olla erikoistuneita taitoja löytää palkitseva ura ja olla hyödyllisiä yhteisössä. Kuten useimmilla tohtorintutkinnon suorittaneillakin opiskelijoilla, heillä pitäisi olla myös erittäin kehittyneitä tutkimus-, viestintä-, organisatorisia ja analyyttisiä ajattelutaitoja.

Monilla eri tekijöillä voi olla vaikutusta PhD: n kokonaiskustannuksiin. Jotkut voivat sisältää koulun sijainnin ja kuinka paljon aikaa opiskelija sijoittaa ohjelmaan. Täydellisen ymmärryksen vuoksi opiskelijoiden on otettava yhteyttä kouluihin lisätietoja.

Ympäristövastuun tohtorintutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden uramahdollisuudet voivat vaihdella. Jotkut saattavat haluta työskennellä tutkijana valtion virastolle, joka etsii elinkelpoisia uusiutuvan energian resursseja auttaakseen planeettaa, kun taas toiset voivat työskennellä työterveyden ja -turvallisuuden teknikkoina. Muita uraa voivat olla ilmastonmuutoksen päättäjät, professorit, ohjelmajohtajat ja tutkijat. Valmistuneilla ei pitäisi olla ongelmia löytää töitä, jos he ovat avoimia työskentelemään useilla teollisuudenaloilla.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat PhD-ohjelmia ympäristön kestävyyteen. Online-ohjelmat voivat auttaa oppilaita lisäämään heidän koulutustaan ​​työskennellessään tai hoitamaan koko perheen perheen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

2 tulosta kohteessa Kestävä ympäristösuunnittelu Filter

PhD geotieteitä & ympäristön kestävyyttä

Northern Arizona University
PhD
11 Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Monitieteinen Geotieteet ja Environmental Sustainability Jatko-ohjelma valmistelee teitä olemaan osa kasvavaa alan johtajat, tutkijat ja insinöörit seikkojen käsittelemiseksi ...

Lue lisää

Biodiversiteetin ja luonnonsuojelun tohtori

University of Johannesburg
PhD
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Kampus

Tohtorin tarkoitus biologisen monimuotoisuuden ja luonnonsuojelun tavoitteena on antaa tutkinnon suorittaneille opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto erikoist ...

Lue lisää