PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Kestävä muotoilussa

Tohtorin tutkinto on korkeakoulututkinto, jonka harjoittavat henkilöt, jotka haluavat saada syvällisempi käsitys valitusta kentästä. Valmistuttuaan opiskelijan on suoritettava alkuperäinen tutkimus.

Mikä on kestävän kehityksen dokumentointi? Kun talous siirtää painopistettä määrästä laatuun, yhä useammat kuluttajat alkavat vaatia kestäviä liiketoimintakäytäntöjä. Kestävä muotoilu on valtava osa tätä, ja ohjelman kurssi voi keskittyä kestävyyteen, koska se liittyy kemiaan, biotieteeseen, tekniikkaan ja liiketoimintaan. Ohjelman osallistujat voivat hioa tutkimustaan, teoreettista, teknistä ja yrittäjyyteen liittyvää osaamistaan ​​ja opettaa kuinka käyttää näitä taitoja kestävän kehityksen mestareiksi.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijoilla on dynaaminen osaaminen, johon voi sisältyä innovatiivista ajattelua, teoreettista ymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä. Jokainen näistä piirteistä voi osoittautua palvelemaan heitä hyvin heidän ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässään.

PhD: n kustannukset vaihtelevat voimakkaasti koulusta kouluun ja paikasta toiseen. Kuinka paljon opiskelija voi maksaa hänen koulutuksestaan ​​riippuu useista tekijöistä, ja tulevaa opiskelijaa kannustetaan tekemään tutkimusta ennen hakemista.

Koska kestävyys on kasvava mielenkiinnon kohde, tämän ohjelman henkilöt voivat löytää, että heillä on monia mielenkiintoisia uramahdollisuuksia, joita he voivat saada valmistumisensa jälkeen. Valmistujat saattavat löytää menestystä valmistus-, liike-, suunnittelu- ja kehitys-, hallinto- ja vihreät toimialat. Vaikka työnkuvaukset vaihtelevat teollisuudesta ja organisaatiosta organisaatioon, tutkinto-opiskelijoista voi tulla asiakasympäristöpäälliköitä, politiikan kehittäjiä, asiakkaiden tilintarkastajia, kansainvälisiä kirjeenvaihtajia, ympäristöasiakirjojen tarkastajia, konsultteja ja tutkijoita.

Kasvava määrä kouluja tarjoaa kestävän kehityksen astetta, mukaan lukien verkkokurssit. Saat lisätietoja ohjelmista, jotka ovat käytettävissäsi, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun saapumistoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Kestävä muotoilu Filter

PhD in Design

SDS - The Sustainable Design School
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Ranskalainen
Kampus

Tutkimukselleen omistettujen vuosien aikana tohtori Hakija hankkii korkeatasoisen asiantuntemuksen tarkalta alueelta. Hänen tutkimuksensa lisäarvo on tärkein kestävän innovoin ...

Lue lisää