PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kestävä kehitysssa

Kestävällä kehityksellä tarkoitetaan tutkimuksessa taloudellisen kehityksen ylläpidetä ilman hyödyntää resursseja, kuten liiallista määriä luonnonvaroja, liiallinen saasteet, ihmisiä ja yhteisöjä. Tulossa ohjelman maisterin tutkinto ja mielellään liittyviä kokemuksia, PhD kestävän kehityksen ehdokkaat pyrkivät kysymykseen, kehittää, analysoida ja parantaa maailmanlaajuista ymmärrystä kestävästä kehityksestä.


PhD kestävän kehityksen ehdokkaat voivat halutessaan työskennellä tutkimushankkeita yhdessä tai monilla tieteenaloilla, jotka liittyvät taloudelliset, sosiologiset tai ympäristönäkökohdat kestävyyttä. Ehdokkaat jatkaa tohtorin kestävän kehityksen tutkinto pitäisi olla valmis sijoittamaan vähintään kolme vuotta tutkimushanke, jonka tarkoituksena on lopullinen väitöskirja ja julkaiseminen.Työ muihin tutkimushankkeisiin, opetus ja avustamalla opiskelijat, tai kirjoittaminen paperit ovat myös mahdollisia vastuut PhD kestävän kehityksen ehdokas.


Saat lisätietoja PhD kestävän kehityksen ohjelmien, selaa vaihtoehtoja alla. Saatat löytää koulutusta odottaa sinua!

2 tulosta kohteessa Kestävä kehitys Filter

PhD kestävän kehityksen ja diplomatia

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Online

EUCLID DSDD (tohtori kestävän kehityksen ja Diplomatia) on etäisyys, vieraspaikkakuntalainen koulutusohjelma.

Lue lisää

Tohtorintutkinto kehitysmaissa, yhteisöt ja alueet

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Portuguese (Portugal)
Kampus

Tämän kurssin päätavoitteena on tarjota tiedekunnan opiskelijoille suunnitella, toteuttaa ja arvioida alueellisesti eriytettyjä ratkaisuja älykkääseen, osallistavaan ja kestäv ...

Lue lisää