PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kaupunkisuunnittelussa

Filosofian tohtori tai tohtorintutkinto katsotaan korkeimmaksi korkeakoulututkinnoksi. Valmistuttuaan tutkinnon suorittaneelle myönnetään otsikko "lääkäri" omalla alallaan.

Mikä on kaupunkisuunnittelun tohtori? Kaupunkisuunnittelua keskittyvät tutkijat tutkivat usein rakennusten, katujen ja kuljetusjärjestelmien yhdistämistä yhteenkuuluvaksi kokonaisuudeksi. He voivat myös katsoa, ​​miten maisemointi ja julkiset puistot vaikuttavat suunniteltuihin alueisiin ja tekevät niistä esteettisesti miellyttävää. Luokat voivat sisältää kaupunkisuunnittelun historian ja teorian, ekologisen infrastruktuurin, kerronnan urbanismin ja ristiriidat julkisten ja yksityisten etujen kanssa.

Kaupunkisuunnittelu koskee suunnittelua, organisaatiota ja budjetointia. Näin ollen näiden taitojen tutkinto voi erota suurissa yrityksissä tai kunnissa. Myös hankkeiden suunnittelu ja ohjelmien arviointi voivat auttaa uralla etenemistä.

Monet tekijät vaikuttavat koulukustannuksiin etsittäessä filosofian tohtoria kaupunkisuunnittelussa. Ohjelman pituus, valittu koulu ja luokkien sijainti voivat muuttaa kurssikustannuksia. Tulevat opiskelijat voivat päättää ottaa yhteyttä mahdollisiin kouluihin ja pyytää ilmoittautumishintoja valitsemalleen ohjelmalle.

Tutkijatohtori, jolla on tohtorintutkinto kaupunkisuunnittelussa, on usein luova henkilöitä, jotka nauttivat puistojen suunnittelusta, kaduista ja julkisen infrastruktuurin suunnittelusta. Tämän vuoksi erikoisalalla olevat urat voivat tulla odottamattomiin alueisiin. Historialliset ryhmät käyttävät usein kaupunkisuunnittelijoita tutkimaan ja ymmärtämään menneiden ihmisten valintoja, kun taas valtion virastot palkkaavat usein kaupunkisuunnittelun suorittaneita luomaan kävelyreittejä ja pyöräilyreittejä kansallispuistojen kautta, jotka rajaavat seurakunnat ja kylät. Kaupungit, kaupungit ja kylät voivat myös tarjota uran apuohjelmasuunnittelun johtajina ja hävittämisen suunnittelija ja kansalliset virastot voivat tarjota tehtäviä liikenne- ja rannikkosuojaviranomaisina.

Filosofian tohtori kaupunkisuunnittelun luokissa löytyy maailmanlaajuisesti, ja verkkokurssit voivat olla käteviä. Aloita opintojasi etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijylomake.

 

2 tulosta kohteessa Kaupunkisuunnittelu Filter

Virallisen jatko-ohjelma arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun

Universidade da Coruña
PhD
<
Full-time
<
Part-time
<
3 vuotta
Espanjalainen
Kampus

Virallista ohjelmaa tohtori "arkkitehtuurin ja urbanismin" on yliopiston järjestämässä A Coruñan. Koska yhden tutkinnon yliopistossa järjestelmä Galician on tarkoitus kerätä t ...

Lue lisää

Kauppatieteiden tohtori ja alueetiede

GSSI - Gran Sasso Science Institute
PhD
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Ph.D. "Kaupunkitieteiden ja aluetieteen" ohjelma on ainutlaatuinen maailmassa. Se on monitieteinen ohjelma, joka on tarkoitettu erilaisille taustoille, kuten taloustieteilijöi ...

Lue lisää