Filter
PhD

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kaupunkisuunnittelussa

Filosofian tohtori tai tohtorintutkinto katsotaan korkeimmaksi korkeakoulututkinnoksi. Valmistuttuaan tutkinnon suorittaneelle myönnetään otsikko "lääkäri" omalla alallaan.

Mikä on kaupunkisuunnittelun tohtori? Kaupunkisuunnittelua keskittyvät tutkijat tutkivat usein rakennusten, katujen ja kuljetusjärjestelmien yhdistämistä yhteenkuuluvaksi kokonaisuudeksi. He voivat myös katsoa, ​​miten maisemointi ja julkiset puistot vaikuttavat suunniteltuihin alueisiin ja tekevät niistä esteettisesti miellyttävää. Luokat voivat sisältää kaupunkisuunnittelun historian ja teorian, ekologisen infrastruktuurin, kerronnan urbanismin ja ristiriidat julkisten ja yksityisten etujen kanssa.

Kaupunkisuunnittelu koskee suunnittelua, organisaatiota ja budjetointia. Näin ollen näiden taitojen tutkinto voi erota suurissa yrityksissä tai kunnissa. Myös hankkeiden suunnittelu ja ohjelmien arviointi voivat auttaa uralla etenemistä.

Monet tekijät vaikuttavat koulukustannuksiin etsittäessä filosofian tohtoria kaupunkisuunnittelussa. Ohjelman pituus, valittu koulu ja luokkien sijainti voivat muuttaa kurssikustannuksia. Tulevat opiskelijat voivat päättää ottaa yhteyttä mahdollisiin kouluihin ja pyytää ilmoittautumishintoja valitsemalleen ohjelmalle.

Tutkijatohtori, jolla on tohtorintutkinto kaupunkisuunnittelussa, on usein luova henkilöitä, jotka nauttivat puistojen suunnittelusta, kaduista ja julkisen infrastruktuurin suunnittelusta. Tämän vuoksi erikoisalalla olevat urat voivat tulla odottamattomiin alueisiin. Historialliset ryhmät käyttävät usein kaupunkisuunnittelijoita tutkimaan ja ymmärtämään menneiden ihmisten valintoja, kun taas valtion virastot palkkaavat usein kaupunkisuunnittelun suorittaneita luomaan kävelyreittejä ja pyöräilyreittejä kansallispuistojen kautta, jotka rajaavat seurakunnat ja kylät. Kaupungit, kaupungit ja kylät voivat myös tarjota uran apuohjelmasuunnittelun johtajina ja hävittämisen suunnittelija ja kansalliset virastot voivat tarjota tehtäviä liikenne- ja rannikkosuojaviranomaisina.

Filosofian tohtori kaupunkisuunnittelun luokissa löytyy maailmanlaajuisesti, ja verkkokurssit voivat olla käteviä. Aloita opintojasi etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijylomake.

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Kaupunkisuunnittelu

GSSI - Gran Sasso Science Institute

Ph.D. "Kaupunkitieteiden ja aluetieteen" ohjelma on ainutlaatuinen maailmassa. Se on monitieteinen ohjelma, joka on tarkoitettu erilaisille taustoille, kuten taloustietei ... [+]

PhD:t Kaupunkisuunnittelussa.

”Kaupunkitutkimuksen ja aluetieteen” tohtoriohjelma on ainutlaatuinen maailmassa. Se on monitieteinen ohjelma, joka on tarkoitettu eri taustoista opiskelijoille, mukaan lukien soveltuvat taloustieteilijät, taloudelliset maantieteilijät, kaupunkisuunnittelijat ja sosiologit. Tärkeimmät tutkimusaiheemme ovat maahanmuutto (sekä vapaaehtoinen että pakko), alueellinen kestävyys (sekä syrjäisillä alueilla että kaupungeissa), osaaminen (innovaatio, inhimillinen pääoma, luovuus, yrittäjyys) ja epävirallinen talous. Metodologinen lähestymistapa ulottuu laadullisemmista (tapaustutkimuksista) tekniikoista kvantitatiivisempiin (ekonometrisiin) menetelmiin. Meillä on käytännön ohjelmia OECD: n ja Euroopan komission kanssa sekä useita yhteistyöhön ulkomaisten yliopistojen kanssa (mukaan lukien Erasmus-ohjelma Lontoon kauppakorkeakoulun kanssa). Opiskelijamme ovat täysin rahoitettuja ja tarjoamme heille majoitus- ja ateriakupongit.... [-]

Italia L'Aquila
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Coruña

Virallista ohjelmaa tohtori "arkkitehtuurin ja urbanismin" on yliopiston järjestämässä A Coruñan. Koska yhden tutkinnon yliopistossa järjestelmä Galician on tarkoitus ker ... [+]

Esittely

Virallisessa ohjelmassa Tohtorin "arkkitehtuurin ja urbanismin" Sen järjestävät yliopiston A Coruñan. Koska yhden tutkinnon yliopistossa järjestelmä Galician on tarkoitus kerätä tutkimustoimintaa näiden alojen itsehallintoalueella Galician mutta luopumatta sen laajentamista kansallisesti ja kansainvälisesti.

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa lääkäreitä eri alojen arkkitehtuurin ja urbanismin. Koska se on aina vastata hyvin erilaisia ​​alueita, ohjelmassa on seitsemän riviä tutkimuksen, joissa käsitellään alueita omien arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun tietoa ja muodostavat opiskelijan osaamisen ja maisterin tutkinnon. Näitä ovat:

Space ja arkkitehtuuri Project Structures in Architecture Genesis, kieli ja edustusto Arkkitehtuuri Matematiikka sovellettu mekaniikka Heritage teoria ja arkkitehtuurin historia Suunnitelmia ja hankkeita. Suunnittelu maiseman ja kaupungin Kuntoutus, uudisrakentaminen ja kestävään kehitykseen Arkkitehtuuri ... [-]
Espanja A Coruña
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi