PHDSTUDIES

Näytä kaikki 5 PhD-ohjelmaa Kaupunkikehitysssa

PhD on yliopiston myöntämä filosofian tohtori. Maailmanlaajuisesti tunnustettu korkeimmaksi jatkotutkintoon akateemisessa korkeakoulututkinnossa, se nähdään eniten arvovaltaisena kunniana ansaita yksi.

Mikä on tohtorintutkinto kaupunkikehityksessä? Kaupunkien kehittämistutkimukset keskittyvät kaupunkien kulttuuriseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen kehitykseen. Se pyrkii myös selittämään järjestelmän perustana olevia mekanismeja. Opiskelija voi valita esimerkiksi kaupungistumisen ja kaupunkikehityksen, kaupunkisuunnittelun arkkitehtuurin ja sosiokulttuurisen asuntomarkkinoiden segregaation. Niille, jotka haluavat erikoistua, luokat voivat sisältää kadun taidetta, liikkuvuutta ja älykkäitä kaupunkeja.

Yhdyskuntatekniikan jatko-opiskelijoilla on taipumus kehittää poikkeuksellista osaamista kriittisessä ajattelussa, ongelmien määrittelyssä ja tiiminhallinnassa, mikä voi lisätä heidän liiketoimintaansa. Ne voivat myös laajentaa henkilökohtaista elämää parantamalla niiden kekseliäisyyttä, luotettavuutta ja kykyä käyttää tietokoneita.

Filosofian tohtorin täydennyskustannukset kaupunkikehityksessä vaihtelevat toimielinten välillä. Riippuen yksityisen koulun tai julkisen yliopiston valinnasta, ohjelma voi kestää viisi vuotta. On suositeltavaa, että potentiaaliset opiskelijat ottavat yhteyttä valitsemaansa kouluun kustannuksista.

Kaupunkialan jatko-opiskelijat valitsevat usein uran suunnittelussa, tutkimuksessa tai kehityksessä. Mutta kauemmas kaukaisille, urakehitysmahdollisuudet ovat melko vaihtelevat. Suuryritykset ja kansainväliset yritykset usein palkkivat sisäisen suunnittelun kehittäjiä aloittamaan laajennusmallit toimistorakennuksiin ja tehtaisiin. Muut yritykset ja valtion virastot edellyttävät kartografeja, tutkimusanalyytikkoja, kyselyennusteita ja kuljetuksen kehittäjiä. Kaupunkikuukausitutkinto voi myös olla erinomainen monilla asuin- tai kaupunkisuunnittelualueilla kunnallisissa tai valtion virastoissa.

Kun laajennetaan luokkia verkko-ohjelmiin maailmanlaajuisesti, oppilaat voivat olla parempia kuin koskaan ennen löytämään ohjelmia, jotka sopivat heidän elämäntapaansa. Aloita tohtorintutkintosi hakemalla ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

 

5 tulosta kohteessa Kaupunkikehitys Filter

PhD in Architecture and Urbanism

Czech Technical University in Prague
PhD
Syys 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Our aim is to provide students with professional knowledge and skills for all aspects of the contemporary world with respect to issues in modern architecture. The main target ...

Lue lisää

Kaupunkiopintojen tohtori

University of Johannesburg
PhD
Tammi 2020
<
Full-time
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

DLitt et Phil (kaupunkitutkimus) on korkeatasoinen opinto, jossa ehdokkaan on tehtävä itsenäistä tutkimusta ja tuotettava tutkielma, joka osoittaa panoksen alan tietoon.

Lue lisää

Tohtorintutkinto kaupunkikehityksessä ja hallintotavassa

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
PhD
Syys 2020
<
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Yhdistelmänä kaupunkien hallintaa ja hallintoa, tämä tohtoriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen akateemisen kokemuksen, jolla on erittäin merkitystä nykymaailmassa.

Lue lisää

Ed.D. kaupunkien johto

Kean University
PhD
<
Full-time
<
Part-time
Englanti
Kampus

Kean Ed.D. ohjelma Urban johtaminen on 90-luotto-ohjelma, joka laatii oma koulutus johtajia, jotka ymmärtävät ja arvostavat haasteet kaupunkialueiden ja jotka pystyvät tekemää ...

Lue lisää

Tohtorin tieteen antrooppinen alueilla

Universidad Autonoma de Aguascalientes
PhD
Heinä 2020
<
Full-time
<
3 vuotta
Espanjalainen
Kampus

Tohtorin laitos ihmisen toiminnasta alueilla on osastojen ja monitieteinen ohjelma tarjoamia keskuksen suunnittelusta ja rakentamisesta Sciences, mukana osastot rakennuksen ja ...

Lue lisää