PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 5 PhD-ohjelmaa Kaupunkikehitysssa

PhD on yliopiston myöntämä filosofian tohtori. Maailmanlaajuisesti tunnustettu korkeimmaksi jatkotutkintoon akateemisessa korkeakoulututkinnossa, se nähdään eniten arvovaltaisena kunniana ansaita yksi.

Mikä on tohtorintutkinto kaupunkikehityksessä? Kaupunkien kehittämistutkimukset keskittyvät kaupunkien kulttuuriseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen kehitykseen. Se pyrkii myös selittämään järjestelmän perustana olevia mekanismeja. Opiskelija voi valita esimerkiksi kaupungistumisen ja kaupunkikehityksen, kaupunkisuunnittelun arkkitehtuurin ja sosiokulttuurisen asuntomarkkinoiden segregaation. Niille, jotka haluavat erikoistua, luokat voivat sisältää kadun taidetta, liikkuvuutta ja älykkäitä kaupunkeja.

Yhdyskuntatekniikan jatko-opiskelijoilla on taipumus kehittää poikkeuksellista osaamista kriittisessä ajattelussa, ongelmien määrittelyssä ja tiiminhallinnassa, mikä voi lisätä heidän liiketoimintaansa. Ne voivat myös laajentaa henkilökohtaista elämää parantamalla niiden kekseliäisyyttä, luotettavuutta ja kykyä käyttää tietokoneita.

Filosofian tohtorin täydennyskustannukset kaupunkikehityksessä vaihtelevat toimielinten välillä. Riippuen yksityisen koulun tai julkisen yliopiston valinnasta, ohjelma voi kestää viisi vuotta. On suositeltavaa, että potentiaaliset opiskelijat ottavat yhteyttä valitsemaansa kouluun kustannuksista.

Kaupunkialan jatko-opiskelijat valitsevat usein uran suunnittelussa, tutkimuksessa tai kehityksessä. Mutta kauemmas kaukaisille, urakehitysmahdollisuudet ovat melko vaihtelevat. Suuryritykset ja kansainväliset yritykset usein palkkivat sisäisen suunnittelun kehittäjiä aloittamaan laajennusmallit toimistorakennuksiin ja tehtaisiin. Muut yritykset ja valtion virastot edellyttävät kartografeja, tutkimusanalyytikkoja, kyselyennusteita ja kuljetuksen kehittäjiä. Kaupunkikuukausitutkinto voi myös olla erinomainen monilla asuin- tai kaupunkisuunnittelualueilla kunnallisissa tai valtion virastoissa.

Kun laajennetaan luokkia verkko-ohjelmiin maailmanlaajuisesti, oppilaat voivat olla parempia kuin koskaan ennen löytämään ohjelmia, jotka sopivat heidän elämäntapaansa. Aloita tohtorintutkintosi hakemalla ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

 

5 tulosta kohteessa Kaupunkikehitys Filter

Tohtorin tieteen antrooppinen alueilla

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Meksiko Aguascalientes

Tohtorin laitos ihmisen toiminnasta alueilla on osastojen ja monitieteinen ohjelma tarjoamia keskuksen suunnittelusta ja rakentamisesta Sciences, mukana osastot rakennuksen ja rakenteiden suunnittelu Habitat, Geotekniikka ja hydrauliikka sekä Teoria ja menetelmät . Tämä jatko-ohjelma tarjoaa enemmän joustavuutta on opetusohjelma järjestelmä, joka vahvistaa tutkimustoimintaa.

Ed.D. kaupunkien johto

Kean University
Kampus Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat New York Union + 1 lisää

Kean Ed.D. ohjelma Urban johtaminen on 90-luotto-ohjelma, joka laatii oma koulutus johtajia, jotka ymmärtävät ja arvostavat haasteet kaupunkialueiden ja jotka pystyvät tekemään positiivista eroa valtion kaupunkien koulujen, koulutus- virastojen ja yhteisöjä.

Kaupunkiopintojen tohtori

University of Johannesburg
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

DLitt et Phil (kaupunkitutkimus) on korkeatasoinen opinto, jossa ehdokkaan on tehtävä itsenäistä tutkimusta ja tuotettava tutkielma, joka osoittaa panoksen alan tietoon.

FT maantiede ja kaupunkisuunnittelu

UAEU United Arab Emirates University
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Elokuu 2020 Arabiemiirikunnat Al Ain + 1 lisää

FT maantieteellisessä keskittymisessä tarjoaa edistyksellistä tietoa uusimmista teemoista GIS-alalla, kuten GIS-mallinnus, Internet / mobiili GIS ja GIS

Tohtorintutkinto kaupunkikehityksessä ja hallintotavassa

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Kampus Kampuksella ja verkossa Full-time 4 vuotta Syyskuu 2019 Alankomaat Rotterdam + 1 lisää

Kaupunkien johtamisen ja hallinnan yhdistelmänä tämä Ph.D. ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen akateemisen kokemuksen, joka on erittäin tärkeä nykypäivän maailmalle.