PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kaupunki- ja aluesuunnittelussa

Tohtorin tutkinto on yliopiston myöntämä tohtorin tutkinto. Tunnetaan myös filosofian tohtoriksi, se vaatii usein tiukkoja, pitkälle kehitettyjä opintoja samaan aiheeseen ja huipentuu sitten väitöskirjaan. Tutkijat, joilla on tohtorintutkinto tunnetaan "lääkäreinä" kentällä.

Mikä on tohtori kaupunki- ja aluesuunnittelussa? Kaupunki- ja aluesuunnitteluun keskittyvä tohtori auttaa oppilaita kehittämään kykyä ymmärtää maankäyttöä, ympäristönsuojelua ja julkista hyvinvointia kiinnittäen erityistä huomiota veden, ilman ja luonnonvarojen oikeuksiin. Opiskelijat voivat usein valita luokkiin kuten suunnitteluanalyysiin, kaupunkisuunnitteluun ja kaupunkisuunnitteluun. He voivat myös löytää kursseja, kuten neuvotteluja, alueellista kasvua ja maaseudun kehittämistä.

Työskentelemällä tohtoriksi kaupunkisuunnittelussa ja aluesuunnittelussa opiskelijat kehittävät usein taitoja, jotka auttavat heitä edistämään urallaan. Näihin voivat kuulua organisaatio, suunnittelu ja hallinta. Ne voivat myös laajentaa kykyään kommunikoida, neuvotella ja välittää.

Julkiset ja yksityiset yliopisto-opetusmenot vaihtelevat usein suuresti asumisen, luokkakohtaisen erikoistumisen ja ohjaajan vuoksi. Siksi opiskelijat saattavat ottaa yhteyttä kouluihin, joihin he haluavat osallistua, ja pyytää tietoja kustannuksista, jotka liittyvät tohtorintutkinnon saamiseen kaupungeissa ja aluesuunnittelussa.

Kaupunki- ja aluesuunnittelun tohtorintutkinnon suorittaneet tyypillisesti luo strategioita maankäytön ja rakentamisen yhteisöjä varten. He voivat myös erikoistua historialliseen säilyttämiseen, koska he luovat suunnitelmia historiallisten rakennusten, linnoitusten ja majakoiden säästämiseksi. Työpaikkoja voidaan usein löytää kuljetusalan suunnittelijoina, rakennusvalvojina ja maankäytön ohjaajina. Ympäristökysymyksiin haluavat tutkinnon suorittajat voivat hakea työtä ympäristövastaavina, kestävän kehityksen konsultteina ja rannikkojohdon neuvonantajina. Hallitukset voivat myös työllistää valmistuneita avustamaan puistoja ja kehittää suunnitelmia luonnonvarojen suojelemiseksi.

Kaupunkien ja aluesuunnittelun tohtoriohjelmat löytyvät yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Löydä aikataulu, joka sopii tarpeisiisi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Kaupunki- ja aluesuunnittelu Filter

PhD in Environmental Planning

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
PhD
<
Full-time
<
Part-time
<
3 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Paikkatieto- ja ympäristösuunnittelun instituutti (ISEP) on yksi nopeimmin kasvavista ja dynaamisista suunnitteluympäristöistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Lue lisää

Ph.D. arkkitehtuuri, suunnittelu, suunnittelu

University of Camerino the international School of Advanced Studies
PhD
<
Full-time
<
3 vuotta
Englanti
Italialainen
Opetus kampuksella

Alue: Arkkitehtuuri, suunnittelu, suunnittelu

Lue lisää