Filter
PhD

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kaupunki- ja aluesuunnittelussa

Tohtorin tutkinto on yliopiston myöntämä tohtorin tutkinto. Tunnetaan myös filosofian tohtoriksi, se vaatii usein tiukkoja, pitkälle kehitettyjä opintoja samaan aiheeseen ja huipentuu sitten väitöskirjaan. Tutkijat, joilla on tohtorintutkinto tunnetaan "lääkäreinä" kentällä.

Mikä on tohtori kaupunki- ja aluesuunnittelussa? Kaupunki- ja aluesuunnitteluun keskittyvä tohtori auttaa oppilaita kehittämään kykyä ymmärtää maankäyttöä, ympäristönsuojelua ja julkista hyvinvointia kiinnittäen erityistä huomiota veden, ilman ja luonnonvarojen oikeuksiin. Opiskelijat voivat usein valita luokkiin kuten suunnitteluanalyysiin, kaupunkisuunnitteluun ja kaupunkisuunnitteluun. He voivat myös löytää kursseja, kuten neuvotteluja, alueellista kasvua ja maaseudun kehittämistä.

Työskentelemällä tohtoriksi kaupunkisuunnittelussa ja aluesuunnittelussa opiskelijat kehittävät usein taitoja, jotka auttavat heitä edistämään urallaan. Näihin voivat kuulua organisaatio, suunnittelu ja hallinta. Ne voivat myös laajentaa kykyään kommunikoida, neuvotella ja välittää.

Julkiset ja yksityiset yliopisto-opetusmenot vaihtelevat usein suuresti asumisen, luokkakohtaisen erikoistumisen ja ohjaajan vuoksi. Siksi opiskelijat saattavat ottaa yhteyttä kouluihin, joihin he haluavat osallistua, ja pyytää tietoja kustannuksista, jotka liittyvät tohtorintutkinnon saamiseen kaupungeissa ja aluesuunnittelussa.

Kaupunki- ja aluesuunnittelun tohtorintutkinnon suorittaneet tyypillisesti luo strategioita maankäytön ja rakentamisen yhteisöjä varten. He voivat myös erikoistua historialliseen säilyttämiseen, koska he luovat suunnitelmia historiallisten rakennusten, linnoitusten ja majakoiden säästämiseksi. Työpaikkoja voidaan usein löytää kuljetusalan suunnittelijoina, rakennusvalvojina ja maankäytön ohjaajina. Ympäristökysymyksiin haluavat tutkinnon suorittajat voivat hakea työtä ympäristövastaavina, kestävän kehityksen konsultteina ja rannikkojohdon neuvonantajina. Hallitukset voivat myös työllistää valmistuneita avustamaan puistoja ja kehittää suunnitelmia luonnonvarojen suojelemiseksi.

Kaupunkien ja aluesuunnittelun tohtoriohjelmat löytyvät yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Löydä aikataulu, joka sopii tarpeisiisi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Kaupunki- ja aluesuunnittelu

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Paikkatieto- ja ympäristösuunnittelun instituutti (ISEP) on yksi nopeimmin kasvavista ja dynaamisista suunnitteluympäristöistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ... [+]

Yleiskatsaus

Paikkatieto- ja ympäristösuunnittelun instituutti (ISEP) on yksi nopeimmin kasvavista ja dynaamisista suunnitteluympäristöistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Queen'sin suunnittelussa on nyt yhdeksäs Russell Groupin esityksessä.

Tutkimusohjelmamme perustuu aluesuunnittelun käsitteeseen ja empiirinen työ on osittain pohjautunut alueeseen, ja se perustuu vahvoihin kansainvälisiin, tieteidenvälisiin ja teoreettisiin referensseihin. Erityisen vahvuutemme on henkilöstötiimi, joka on rakentanut tieteellistä ja soveltavaa tutkimusta sekä laajan valikoiman julkaisuja, tutkimusapurahoja ja tohtorikoulutuksia. Instituutti on rakentanut kansainvälisen maineen ja herättänyt merkittäviä tutkimusrahoituksia, jotka liittyvät pääalueisiin. Instituutti arvostaa tutkimus- ja opetusohjelmien välistä yhteyttä empiirisen työmme soveltamiseen oppimisympäristössä ja jatkaa innovaatioita ja kehittää opetusohjelmia, jotka heijastavat nopeasti muuttuvaa markkinapaikkaa, ongelmaa ja toimintapoliittista taustaa sekä ammatillisten standardien muutoksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Alue: Arkkitehtuuri, suunnittelu, suunnittelu ... [+]

Alue: Arkkitehtuuri, suunnittelu, suunnitteluArkkitehtuuri, teoriat ja suunnitteluInnovation DesignKestävä kaupunkisuunnittelu

Opetuspaikat - Ascoli Piceno - Camerino-yliopiston satelliittipaikka

Arkkitehtuuri, teoriat ja suunnitteluNykyajan arkkitehtuurin teoriat ja muotoilu;Arkkitehtuuriperinnön historia ja kehitys;Arkkitehtuurin graafinen ja multimediaesitys.Innovation DesignInnovatiivinen ja älykäs esineiden, järjestelmien ja ympäristöjen suunnittelu;Suunnittelu ympäristön kestävyyteen sekä prosessien ja tuotteiden innovointiin;Viestinnän suunnittelu, uudet teknologiat ja kulttuuriperintö.Kestävä kaupunkisuunnitteluAlueen kestävä kehitys, maankulutus ja ilmastonmuu... [-]
Italia Camerino
Marraskuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi