Filter
PhD
Saudi-Arabia Thuwal

Näytä kaikki PhD-ohjelmat Kasvitiedessa 2019 Thuwal Saudi-Arabiassa

Yksi on saavuttaa kaksi asiaa, kun ansaita PhD. Ensin täytyy ymmärtää tiettyyn aiheeseen perusteellisesti. Toiseksi, yksi on laajasti tietoa tästä aiheesta.

MSc Plant Sciences tutustuttaa sinut molekyyli-ja järjestelmien kasvien biologia, molekyylimekanismeihin kasvien hormonien ja vastauksia abioottisen stressin. MSc Plant Sciences kattaa myös juuri ja ampua arkkitehtuuri, kasvien ravinnonsaannin, kukinnan, systeeminen signalointi, kasvi toissijainen aineenvaihduntaa, lääkekasveja jne.

Saudi-Arabia, virallisesti kutsutaan Saudi-Arabian kuningaskunnan, on suurin arabivaltiossa Länsi-Aasiassa maa-alue ja toiseksi suurin arabimaailmassa. Saudi-Arabia palvelee kansallinen lentoyhtiö Saudi Arabian Airlines, usein viitataan sen arabiankielinen nimi Saudi.

Pyydä lisätietoa Tohtorinkoulutusohjelmat Kasvitiedessa Thuwal Saudi-Arabiassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Kasvitiede, Thuwal

Tutkinnot
Sijainti
Saudi-Arabia
Thuwal
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
King Abdullah University of Science and Technology

Kasvitieteellisen ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen käsitys kasvien kasvusta ja toiminnasta haastavissa ympäristöolosuhteissa, kuten Saudi-Arabiassa. Kasvie ... [+]

OHJELMASTA

Kasvitieteellisen ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen tuntemus kasvien kasvusta ja toiminnasta haastavissa ympäristöolosuhteissa, kuten Saudi-Arabiassa. Kasvien perusbiologiaa tutkitaan useilla eri tasoilla (esim. Genomi, proteomiikka, metabolomiikka), ja tutkitaan kasvien vuorovaikutusta niiden ympäristöön, sekä abioottisiin (lämpö, suola ja kuivuus) että biotisiin (patogeenit ja symbionitit). Näiden tietojen käyttö mahdollistaa sellaisten kasvien kehittämisen, joilla on parempi sietokyky ympäristövaikutuksia kohtaan ja jotka auttavat luomaan kestäviä maatalouden järjestelmiä maailman kuivilla alueilla.

Ph.D. DEGREE

Filosofian tohtorin (Ph.D.) tutkinto on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita tutkijanuralle korkeakouluissa ja teollisuudessa. Se tarjotaan yksinomaan kokopäiväisenä ohjelmana.... [-]

Saudi-Arabia Thuwal
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
30 - 42 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi