Filter
PhD
Saudi-Arabia

Vertaa PhD-ohjelmia Kasvitiedessa Saudi-Arabiassa 2019

PhD tai filosofian tohtori on jatko akateeminen tutkinto yliopistoissa. Kun ihminen saavuttaa tohtorin hän voi usein kutsutaan lääkäri.

Kasvitieteitä tai kasvitieteen on tutkimuksen kasveista, mukaan lukien niiden anatomia, fysiologia, ekologia, tunnistamista ja mahdollisia käyttötarkoituksia. Tämä on yksi vanhimmista oksat biologian ja avulla opiskelijat voivat aloittaa tutkijanuraa, maataloudessa tai ympäristöjärjestelmä.

Saudi-Arabia, virallisesti kutsutaan Saudi-Arabian kuningaskunnan, on suurin arabivaltiossa Länsi-Aasiassa maa-alue ja toiseksi suurin arabimaailmassa. Saudi-Arabia palvelee kansallinen lentoyhtiö Saudi Arabian Airlines, usein viitataan sen arabiankielinen nimi Saudi.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Kasvitiedessa Saudi-Arabiassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Kasvitiede, Saudi-Arabia

Tutkinnot
Sijainti
Saudi-Arabia
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
King Abdullah University of Science and Technology

Kasvitieteellisen ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen käsitys kasvien kasvusta ja toiminnasta haastavissa ympäristöolosuhteissa, kuten Saudi-Arabiassa. Kasvie ... [+]

OHJELMASTA

Kasvitieteellisen ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen tuntemus kasvien kasvusta ja toiminnasta haastavissa ympäristöolosuhteissa, kuten Saudi-Arabiassa. Kasvien perusbiologiaa tutkitaan useilla eri tasoilla (esim. Genomi, proteomiikka, metabolomiikka), ja tutkitaan kasvien vuorovaikutusta niiden ympäristöön, sekä abioottisiin (lämpö, suola ja kuivuus) että biotisiin (patogeenit ja symbionitit). Näiden tietojen käyttö mahdollistaa sellaisten kasvien kehittämisen, joilla on parempi sietokyky ympäristövaikutuksia kohtaan ja jotka auttavat luomaan kestäviä maatalouden järjestelmiä maailman kuivilla alueilla.

Ph.D. DEGREE

Filosofian tohtorin (Ph.D.) tutkinto on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita tutkijanuralle korkeakouluissa ja teollisuudessa. Se tarjotaan yksinomaan kokopäiväisenä ohjelmana.... [-]

Saudi-Arabia Thuwal
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
30 - 42 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi