PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Kansainväliset opinnotssa

Filosofian tohtori on korkea-asteen tutkinto, joka on käytettävissä tutkijoille, joilla on jo kandidaatin ja maisterin tutkinto. Keskimääräiset opiskelijat ovat kolmen vuoden ajan suorittaneet tämän ohjelman, joka yleensä huipentuu akateemiseen matkaansa.

Mikä on kansainvälisten opintojen tohtori? Kansainväliset tutkimukset voivat kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten kansainvälisen poliittisen talouden, kansainvälisten suhteiden ja vertailevan politiikan. Koulutuksen tarkka painopiste voi olla opiskelijoiden tai koulun valinta. Jokaisella yliopistolla voi olla ainutlaatuinen opetussuunnitelma, johon sisältyy luentoja, väitöskirjoja, keskusteluja ja työpajoja kursseihin. Jopa vaaditut kurssit voivat vaihdella koulusta toiseen. Joitakin esimerkkejä kurssien tutkijoista voi joutua tekemään tämän ohjelman aikana kansainvälisen politiikan, taloustieteen historian ja etnisten konfliktien aikana.

Kansainvälisten opintojen tohtori on hyödyllinen, koska se auttaa opiskelijoita parantamaan tutkimustaitoaan, kulttuuriensa ymmärtämystä ja viestintätaitoja. Näiden hienostuneiden taitomallien avulla osallistujat voivat olla valmiita johtajuuteen tai korkeampaan aloituspalkkioon sekä yleistymään globaaleilla kansalaisilla.

Tohtorin tutkintojen kustannukset voivat vaihdella suuresti koulusta toiseen. Usein sijainti, ohjelma kesto ja tutkimusaihe vaikuttavat opetukseen.

Kansainvälisten opintojen tohtori johtaa usein akateemiseen uraan, mutta voi johtaa myös työpaikkoihin hallituksessa, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Tarkat ura-alueet riippuvat työmarkkinoista ja tutkijoiden akateemisista ja työkokemuksista. Jotkut tutkinnon suorittivat kansainvälisen kaupan tutkijat, kulttuuriset asiantuntijat, kansainväliset ohjelmajohtajat, professorit, tutkijat, toimittajat, päättäjät, maailmanlaajuiset myyntiedustajat, humanitaariset ja kansainväliset projektikoordinaattorit.

Oletko valmis hakemaan PhD-ohjelmaa? Sinun on ehkä löydettävä haluamasi ohjelma yliopistoissa ympäri maailmaa. Jotkut tarjoavat jopa verkkokursseja kätevälle oppimiselle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Kansainväliset opinnot Filter

Tutkimustiede (MPhil / PhD) politiikassa ja kansainvälisissä opinnoissa

SOAS University of London
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Politiikan ja kansainvälisen tutkimuksen osasto hyväksyy opiskelijat PhD-tutkintoon johtavaan tutkimustyöhön. Tohtoriohjelman ensisijaisena tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita suunnittelemaan, tutkimaan ja kirjoittamaan onnistunut väitöskirja. Ne, jotka ovat suorittaneet tohtorin tutkinnon, tuntevat poliittisen tutkimuksen käsitteelliset ja metodologiset näkökohdat ja ovat päteviä alan asiantuntijoina.

Tutkimustutkinnot (MPhil / PhD) globaaleissa tutkimuksissa

SOAS University of London
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

CISD suhtautuu myönteisesti mahdollisten MPhil / PhD -opiskelijoiden hakemuksiin, jotka haluavat suorittaa monitieteistä tutkimusta globaalien tutkimusten aloilla, jotka liittyvät keskuksen jäsenten tutkimuskohteisiin ja keskuksen tutkimusohjelmiin. Tämän tutkimusohjelman painopistealue on kaksi: temaattisesti ohjelma kohdistuu nykyaikaisten globalisaatioprosessien sekä poliittisten, taloudellisten, sosiaalisten ja kulttuurisuhteiden ja rakenteiden analysointiin, jotka määrittelevät ja muovaavat näitä prosesseja. Metodologisesti ohjelma edistää nykyajan globalisaatioprosessien monitieteistä analysointia.

Tohtorin tutkinto Global Studiesissa

European College for Liberal Studies
Kampus Full-time 2 vuotta Marraskuu 2019 Espanja Barcelona Belgia Bryssel Madrid Sveitsi Zurich Japani Tokio antwerp + 8 lisää

Ph.D. - Filosofian tohtori globaaleissa tutkimuksissa (60 op)

Phd kansainvälisissä tutkimuksissa

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
Kampus Syyskuu 2020 Yhdysvallat Denver

Josef Korbel School PhD ohjelma yhdistää laaja ja tiukan koulutuksen tavanomainen aloilla - kansainvälinen politiikka, vertaileva politiikka, kansainvälinen politiikka ja / tai poliittisen teorian - runsaasti mahdollisuuksia räätälöinnin, luovuutta ja etsintä. Tiedekunnan mentorointi takaa jokainen opiskelija harjoittaa tuottava polku tutkimuksen, onko tavoitteena on College opetuksen tai tutkijanuralle, hallituksen tai yleishyödyllisten organisaatioiden kannalta. Vuosittain Josef Korbel School vastaanottaa noin 100 hakemusta ja hyväksyy 4 hakijat, mikä tekee siitä erittäin kysyttyjä ja kilpailukykyinen ohjelma.