Filter
PhD

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Kansainvälinen liiketoimintajohtaminenssa

Filosofian tohtori (PhD) on suosituin tohtorintutkinto, joka on keskittynyt erikoistuneeseen tutkimusalaan erikoistuneeseen tutkimukseen. Opiskelijat suorittavat yleensä väitöskirjan, ennen kuin heitä kutsutaan "lääkäriksi".

Mikä on kansainvälisen liiketoiminnan tohtorin tutkinto? Ohjelman osanottajat osallistuvat kurssityöryhmän dynamiikkaan, taloustieteeseen, kvantitatiivisiin tutkimusmenetelmiin ja johtamiseen. Opiskelija oppii kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen strategiat sekä opetus- ja tutkimusmenetelmät. Tyypillisiä erikoisuuksia ovat tietojärjestelmät, rahoitus, markkinointi, kirjanpito ja johtaminen. Valmistuneilla on usein mahdollisuus verkostoida kentällä ja jopa opiskella ulkomailla aidosti kansainvälisesti. Ohjelmassa keskimäärin kolme tai neljä vuotta, mutta itsestään tai osa-aikaiset ohjelmat voivat kestää jopa seitsemän vuotta.

Luokkahuoneessa oppimisvalmiudet sopeutuvat usein hyvin yksityissektoriin, valtion työhön ja kansainvälisiin järjestöihin. Taloudelliset ja tutkimukselliset taidot hyödyttävät opiskelijoiden, jotka haluavat hallita henkilökohtaista rahoitusta, mukaan lukien omat, ja auttavat huippuluokan päätöksenteossa.

Täysipäiväisten, osa-aikaisten ja itsestään taitavien ohjelmien avulla potentiaalisten opiskelijoiden on tutkittava ohjelmaa selvittääkseen niihin liittyvät kustannukset ja ajan kuluminen luokkahuoneessa. On myös hyvä kysyä rahoitustuen tyypistä.

Useimmat PhD-ohjelmat valmistavat tutkijoita opettamaan postsecondary-luokkahuoneessa tai tekemään tutkimusta. Jotkut opiskelijat ovat siirtyneet luokkahuoneen ulkopuolelle työskentelemään yrityssektorilla pääjohtajina, liiketoiminnan kehitysjohtajina, taloustieteilijöinä ja vanhempina riskienhallinta-alan konsultteina. Yrittäjyyden ja kansainvälisen liiketoiminnan ymmärtäminen voi avata oven työskennellä kansainvälisten järjestöjen, kuten Yhdistyneiden Kansakuntien ja Kansainvälisen valuuttarahaston kanssa. Yliopiston professoreiden kasvun odotetaan jatkuvan 2024 vuoteen, akateemisen uran kiinnostuneille.

PhD-ohjelmat tarjotaan kampuksella, verkossa tai jopa itsestään riippuen ohjelmasta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen

Pan-European University

Vuodesta 2005 lähtien kauppatieteellinen tiedekunta on alkanut valmistaa oppilaitaan menestymään globaalissa taloudellisessa ympäristössä. ... [+]

Vuodesta 2005 lähtien kauppatieteellinen tiedekunta on alkanut valmistaa oppilaitaan menestymiseen globaalissa taloudellisessa ympäristössä.

Tiedekunnan päätavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita, jotka voivat tuoda uutta liiketoimintaa ja organisaatioita ja kyetä osallistumaan kansainvälisiin työmarkkinoihin.

Vuonna 2009 tiedekunta on päivittänyt entistä tohtorikoulutusta, jotta sisältö ja opetusmenetelmät voitaisiin lähestyä mahdollisimman tarkasti maailman arvostetuimmissa yritysyliopistoissa. Tiedekunnan koko opetusprosessi tulee esiin Slovakian ja myös koko maailmantalouden kehityksen suuntauksista.

Koulutuksen laatu ja opiskelun houkuttelevuus ovat parantuneet myös ulkomaalaisille opiskelijoille. Akkreditoitu tohtoriohjelma koostuu pakollisista ja valinnaisista aiheista, joiden kautta opiskelijat hankkivat osaamista ja taitoja organisaation ja johtajuuden hallinnassa.... [-]

Slovakia Bratislava
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ISM - International School of Management

Tohtorintutkintomme kehittää tutkimus- ja opetustaitoja, joita tarvitset uusien näkökulmien edistämiseksi ja innostamaan seuraavan sukupolven yritysjohtajia. Ohjelma valm ... [+]

Itsepäinen tohtori kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa

Tohtorintutkintomme kehittää tutkimus- ja opetustaitoja, joita tarvitset uusien näkökulmien edistämiseksi ja innostamaan seuraavan sukupolven yritysjohtajia.

PhD: n joustava rakenne mahdollistaa opiskelun lähtemättä työstä pitkään. Se yhdistää Pariisin kurssit ja erityisohjelmat viidellä kumppanilaitoksellamme eri puolilla maailmaa. Tämä antaa sinulle vapauden opiskella kaikkialla maailmassa, aikoina, jotka sopivat urasi ja elämäntapasi.

Ehdokasprofiili

Pidä kandidaatin tutkinto tai vastaava akkreditoidusta perustutkinto-oppilaitoksesta ja suorittaa maisteriohjelmanKeskimäärin kymmenen vuotta ylimmän johdon kokemustaTarvitaan vahva käsitys kirjoitetusta ja puhetusta englannista... [-]
Ranska Paris Yhdysvallat New York Etelä-Afrikka Cape Town Intia New Delhi  + 4 More
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 7 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi