$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Japanin kielissa

Filosofian tohtori on maailman korkein arvostetuin tunnustuspalkinto. Tohtorintutkinnon suorittamiseksi vaaditaan tyypillisesti maisterin tutkintoa asianomaisella alalla suositusten, henkilökohtaisen lausunnon ja ehdotetun tutkimuksen rinnalla. Tohtoriopiskelijat keskittyvät yleensä akateemisen tutkimuksen osa-alueeseen ja luovat alkuperäisen opinnäytetyön tai väitöskirjan, joka on arvost… Lue lisää

Filosofian tohtori on maailman korkein arvostetuin tunnustuspalkinto. Tohtorintutkinnon suorittamiseksi vaaditaan tyypillisesti maisterin tutkintoa asianomaisella alalla suositusten, henkilökohtaisen lausunnon ja ehdotetun tutkimuksen rinnalla. Tohtoriopiskelijat keskittyvät yleensä akateemisen tutkimuksen osa-alueeseen ja luovat alkuperäisen opinnäytetyön tai väitöskirjan, joka on arvostettu vertaisarvioitu päiväkirja.

Mikä on tohtori japanilainen? Tulevaisuuden tohtoriopiskelijat suorittavat tutkimusta japanilaisten ja japanilaisten kulttuuristen, historiallisten tai kielellisten alueiden osalta. Vaikka opiskelija voi keskittyä johonkin väitöskirjan tai tutkielman opiskeluun, tohtoreita vaaditaan usein opiskelemaan muita asiaankuuluvia aiheita saavuttamaan kattava ymmärrys, joka hyödyttää tutkimusta. Useimmat yliopistot vaativat tai suosittelevat vähintään kolme täyttä vuotta opiskellessaan japanilaista kieltä ja testata kielitaitoa.

Japanin tohtoriopiskelijat voivat odottaa saavansa monipuolisia analyyttisiä ja tulkitsevia taitoja sekä vahvaa taustaa kulttuurienvälisessä viestinnässä. Hyvin mukautuva kyky ongelmien ratkaisemiseen tehokkaasti stressin ja erilaisten yhteyksien alla on toinen erittäin arvokas hyöty japanilaisten opintojen korkeakoulutukseen.

Yliopistoon perustuvat kurssit vaihtelevat Japanissa, ja tohtorin suorittaminen voi kestää viisi vuotta. Koulun, joka sopii tarpeisiisi sekä akateemisesti että taloudellisesti, on tärkeää, ja on erittäin suositeltavaa, että tulevat opiskelijat tutkivat yliopistoja, joita pidetään ennen hakemista.

On olemassa monia ainutlaatuisia uramahdollisuuksia yksilölle, joka on myöntänyt PhD Japanissa. Monilla monikansallisilla yrityksillä on yhteyksiä Japaniin, mikä tekee asiakkaiden ja liikekumppanien välisistä suhteista toivottavan asiantuntijan joko tiukasti kääntäjänä tai kansainvälisenä neuvonantajana. Japanilaiset suurlähetystöt ja konsulaatit myös palkkaavat asiantuntijoita kehittyneisiin japanilaisiin opintoihin suurlähettiläinä menestyksen lisäämiseksi ja ymmärryksen edistämiseksi kaikilla puolilla. Kouluissa ja organisaatioissa on myös erilaisia ​​tehtäviä opettajina ja luennoitsijoina.

Monet yliopistot tarjoavat tohtoreita japanilaisissa opinnoissa maailmanlaajuisesti. Löydäksesi paras koulu etsimään ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Tezukayama University
Nara, Japani

Humanististen tieteiden tutkijakoulun tavoitteena on auttaa opiskelijoita tutkimaan perinteistä japanilaista kulttuuria kattavasti ja järjestelmällisesti. Tutkimalla kansallis ... +

Humanististen tieteiden tutkijakoulun tavoitteena on auttaa opiskelijoita tutkimaan perinteistä japanilaista kulttuuria kattavasti ja järjestelmällisesti. Tutkimalla kansallisen kulttuurin konkreettisia ja aineettomia näkökohtia opiskelijoista voi tulla valitsemansa alan korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja tehokkaita tieteidenvälisiä tutkijoita. -
PhD
Japanilainen
Huhti 2022
Kampus