Filter
PhD
Itävalta Klosterneuburg Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut PhD-ohjelmat Klosterneuburg Itävallassa 2020

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Perusominaisuus Itävallan korkeakoulujärjestelmän on neljän vuoden aikana. Päätyttyä astetta, yliopistojen usein stipendejä niille opiskelijoille, jotka ehkä haluavat lisätutkimuksia maisterin ja jopa tohtorintutkinto.

Etsi Tohtorin tutkintoja Klosterneuburg Itävallassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Itävalta
Klosterneuburg
Opiskelutyyppi
Tahti
Institute of Science and Technology Austria (IST Austria)

Institute of Science and Technology Austria (IST Austria) etsii korkea-asteen tutkinnon suorittaneita kandidaatteja, joilla on kandidaatin tai maisterin tutkinto, hakeaks ... [+]

Tohtorin tutkinnot 2020 Klosterneuburg Itävallassa. Täysin rahoitetut tohtorintutkinnot biologiassa, tietotekniikassa, tietojenkäsittelyssäInstitute of Science and Technology Austria (IST Austria)

Institute of Science and Technology Austria (IST Austria) etsii korkea - asteen tutkinnon suorittaneita kandidaatteja, joilla on kandidaatin tai maisterin tutkinto, hakeakseen IST Austria PhD -ohjelmaan. Tarjoamme täysin rahoitettuja biologian, neurotieteiden, matematiikan, tietotekniikan, fysiikan ja tietojenkäsittelytieteiden tohtorintutkintoja maailmanluokan tutkimusympäristössä Wienin laitamilla.

Tohtoriohjelmallemme on ominaista moderni kattava koulutus, jossa keskitytään erityisesti monitieteisyyteen , pienten tutkimusryhmien erinomaisen tiedekunnan mentorointi ja pääsy ensiluokkaisiin palveluihin . Opiskelijat viettävät ensimmäisen vuoden suorittamalla kurssityöt ja vuorottelut ennen opinnäytetyöryhmän valitsemista. Tohtorintutkinnon suorittaneet ovat jatkaneet huipputasoa yliopistoissa ja teollisuudessa ympäri maailmaa.... [-]

Itävalta Klosterneuburg
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi