PHDSTUDIES

Suositut PhD-ohjelmat Cambridge Iso-Britanniassa 2021

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Cambridge, yliopistokaupunki noin 130000 opiskelijaa, on ylpeä kotiin University of Cambridge, alussa perustettu 13-luvulla ja jatkuvasti rankattu yhdeksi top 5 yliopistoista maailmassa. On myös Anglia Ruskin University.

Etsi Tohtorin tutkintoja Cambridge Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

MB / PhD - Kurssin sisältö

Hilderstone College
PhD
Elo 2021
Englanti
Kampus

Kliininen kurssi perustuu Cambridgeen, mutta opiskelijat opiskelevat myös useissa Regional Partner NHS Trust -sairaaloissa ja yleisessä käytännössä koko Itä-Englannissa hyödyn ...

Lue lisää

PhD Antarktiksen tutkimuksissa

University of Cambridge Murray Edwards College
PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;7 vuotta
Englanti
Kampus

British Antarctic Survey (BAS) on yksi maailman johtavista ympäristötutkimuskeskuksista ja vastaa Ison-Britannian kansallisesta tieteellisestä toiminnasta Etelämantereella. ...

Lue lisää