PHDSTUDIES

Suositut PhD-ohjelmat Bradford Iso-Britanniassa 2021

Ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja kovaa henkistä työtä. PhD on akateeminen tutkimus, joka sinun keskittyä neljästä kuuteen vuotta saada oman maisterin tutkinto, ja joka johtaa onnistuessaan on tohtorin tutkinto, korkein tutkinto.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Bradford on viisi korkeakoulua ja viime aikoina on saanut kiitosta Ofsted heidän koulunkäynti saavutuksia. Myös National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall museo ja taidegalleria nimeltä Bradford 1 Galleria.

Etsi Tohtorin tutkintoja Bradford Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

PhD (oikeustieteiden yksikkö)

University of Bradford
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;7 vuotta
Englanti
Kampus

Meidän laki PhD-ohjelman avulla voit suorittaa oikeudellista tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa.

Lue lisää

PhD (Johtamiskorkeakoulu)

University of Bradford
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;7 vuotta
Englanti
Kampus

Teet tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa. Sen lisäksi, että teitä valvoo kaksi vakiintunutta tutkijaa, osallistut tutkimuskoulu ...

Lue lisää

PhD (yhteiskuntatieteiden yksikkö)

University of Bradford
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

Tutkimusalat ovat vain laajasti suuntaa-antavia, ja henkilöstömme pitävät luovia ja innovatiivisia lähestymistapoja kysymyksiin riippumatta siitä, ovatko ne uusia tai tuttuja ...

Lue lisää