$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Ilmailutekniikkassa

Filosofian tohtori on yksi korkeimmista akateemisista palkinnoista, joita on saatavilla useimmissa yliopistoissa. Filosofian käyttö viittaa viisauden rakkauteen vastakohtana akateemiselle tutkimusalalle. Useimmat PhD-ohjelmat kestävät kolme vuotta. Mikä on tohtorintutkinto ilmailutekniikassa? Se on tutkimuslähtöinen akateeminen ohjelma, joka keskittyy ilmailuteollisuuden periaatteisiin, t… Lue lisää

Filosofian tohtori on yksi korkeimmista akateemisista palkinnoista, joita on saatavilla useimmissa yliopistoissa. Filosofian käyttö viittaa viisauden rakkauteen vastakohtana akateemiselle tutkimusalalle. Useimmat PhD-ohjelmat kestävät kolme vuotta.

Mikä on tohtorintutkinto ilmailutekniikassa? Se on tutkimuslähtöinen akateeminen ohjelma, joka keskittyy ilmailuteollisuuden periaatteisiin, teorioihin ja menetelmiin. Jotkin ohjelmat voivat tarkastella avaruusalusten, suihkukoneiden ja lentokoneiden suunnittelua. Usein tohtoriohjelmat käyttävät sekoitus työpajoja, tutkimushankkeita, luentoja ja keskusteluja, jotka auttavat oppilaita oppimaan asianmukaisesti. Näyte kurssien osallistujista voi joutua ottamaan mukaan aerodynaaminen ja propulsio, laskennallinen fluididynamiikka, avaruusoperaation suunnittelu, orbitaalijätteen korjaaminen ja raketin propulsio.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita ilmailualan urasta, hyötyvät tästä koulutuksesta, koska se luo vahvaa tutkimusta, viestintää ja johtamistaitoja. Tietenkin näitä kykyjä haetaan monilta työnantajilta, ja ne voivat jopa vaikuttaa myönteisesti osallistujien yksityiselämään.

Koulutuksen kustannukset voivat vaikuttaa kouluun, maahan, ohjelmaan ja kestoon. Koska hakijalla on niin monta tekijää, hakijoille tarjotaan parasta palvelua ottamalla yhteyttä yliopistoon suoraan kaikista lukukausimaksuista.

Monet tohtorintutkinnot johtavat akateemiseen uraan professoreina tai tutkijoina. Ilmailutekniikan opiskelu voi johtaa myös tällaisiin urapolkuihin. Kuitenkin valmistuneet voivat olla muita valintoja samoin. He saattavat pystyä siirtymään ilmailualan asiantuntijoille, lentokoneiden suunnittelijoille, avaruusalan markkinoinnin koordinaattoreille, ohjelmistojen kehittäjille ja ilmailu-insinööreille.

Mistä voit harjoitella kursseja kohti tohtorikoulutusta? Yliopistoilla ympäri maailmaa voi olla sekä verkko- että kampuksen ohjelmia tarpeidesi mukaan. Jos haluat oppia lisää, etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Atlântica - Instituto Universitário
Barcarena, Portugali

Lentokoneiden rakenteellisen eheyden kolmannen jakson tavoitteena on vastata ilmailualan nykyisten työmarkkinoiden tarpeisiin ja sen tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, ... +

Lentokoneiden rakenteellisen eheyden kolmannen jakson tavoitteena on vastata ilmailualan nykyisten työmarkkinoiden tarpeisiin ja sen tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on edistyneitä taitoja ja osaamista konetekniikan, materiaalien ja ilmailun alalla, mikä on olennaista ilmailun huoltotoimien harjoittamisen kannalta. , laajentuva teollisuus Portugalissa. -
PhD
Täyspäiväinen
3 vuotta
Portugalin kieli, Englanti
Kampus