close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa IT-johtaminenssa

Suoritettuaan jatkotutkinto, opiskelijat voivat valita tohtorin tutkinto. Filosofian tohtori, joka on eräänlainen tohtorin, keskitytään tiettyyn aiheeseen sisällä koulutusaloittain voidakseen antaa opiskelijoille syvällinen tuntemus. Se kestää yleensä noin viisi kuusi vuotta aikaa suorittaa PhD. Mikä on tohtori tietotekniikan hallinta? Tämä koulutusohjelman voi tutkia käyttäytymis… Lue lisää

Suoritettuaan jatkotutkinto, opiskelijat voivat valita tohtorin tutkinto. Filosofian tohtori, joka on eräänlainen tohtorin, keskitytään tiettyyn aiheeseen sisällä koulutusaloittain voidakseen antaa opiskelijoille syvällinen tuntemus. Se kestää yleensä noin viisi kuusi vuotta aikaa suorittaa PhD.

Mikä on tohtori tietotekniikan hallinta? Tämä koulutusohjelman voi tutkia käyttäytymiseen ja taloudelliset vaikutukset IT-alan kuluttajiin, yhteiskunnalle, yrityksille ja viranomaisille. Opiskelijat usein puuttua tutkimushankkeita, luokkansa keskusteluihin ja väitöskirjojen koko ohjelman. Tarkka vaadittavat kurssit voi vaihdella yhdestä koulusta seuraavaan mutta saattaa sisältää luokkia kuten etenee tutkimusta tietotekniikan hallinta, hallinnan teoria luomisen, johtava tietotekniikan strateginen suunnittelu monimutkaisissa ja globaalissa ympäristössä, ja tutkimuksen prosesseja, teorian ja käytännön globaalin liiketoiminnan .

Opiskelijat valitsevat usein jatkaa tätä koulutusta saadakseen pääsyn suurempi työmahdollisuuksia. PhD voi myös johtaa suurempaan palkkaa. Tutkimus tarvitaan kintoa voi hioa opiskelijan organisointikykyä, joka voi tehdä hänelle paremmin johtajien aikaa.

Ennen kuin se päättää, mitä koulua osallistua, opiskelijat täytyy harkita kustannukset PhD. Kukin koulu voi olla eri opetusta. Usein riippuu ainakin osittain, koosta ja sijainnista yliopiston. Opiskelijoiden pitäisi ottaa yhteyttä kouluun he haluavat osallistua saada arvio.

PhD tietotekniikan hallinta voi valmistella tutkinnon erilaisia ​​korkean tason uran IT-alan kaupallisille organisaatioille, oppilaitokset, suurten yhtiöiden ja valtion. Tarkka mahdollisuuksia saattaa riippua aikaisempaan kokemukseen ja muuhun koulutukseen.Jotkut opiskelijat jatkaa tullakseen johtajille tietotekniikan teknologiaohjelman johtajat ja ylin tietotekniikan tilintarkastajia ja tietohallintojohtajille.

Jos haluat jatkaa tämän tyyppistä koulutusta, sinun täytyy hakea. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
University of Johannesburg
Johannesburg, Etelä-Afrikka

Tohtorintutkinnolla, jolla pätevyys lopulta huipentuu, pätevä opiskelija osoittaa itsenäisen ja omaperäisen tieteellisen työn. Opinnäytetyö merkitsisi päätettyä hyötyä aiheen ... +

Tohtorintutkinnolla, jolla pätevyys lopulta huipentuu, pätevä opiskelija osoittaa itsenäisen ja omaperäisen tieteellisen työn. Opinnäytetyö merkitsisi päätettyä hyötyä aiheen ja tutkimuksen alan ymmärtämisestä. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 4 vuotta
Englanti
Tammi 2022
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä