105 PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot sisään Pohjois-Amerikka for 2024

PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot sisään Pohjois-Amerikka for 2024Filter
    • Bradenton, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kristillisen neuvonnan tohtorin tavoitteena on jatkaa koulutustasi neuvonta-alalla. Tämän arvostetun koulutustason saavuttaminen antaa sinulle epäilemättä mahdollisuuden neuvoa potilaitasi luottavaisin mielin, mutta myös kouluttaa niitä, jotka haluavat oppia neuvomaan.

    • Honolulu, Yhdysvallat
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kansainvälisen liiketoiminnan tohtorin tavoitteena on auttaa opiskelijoita jatkamaan akateemista uraa yliopistossa sen sijaan, että opettaisi heille tarvittavat taidot hallita ihmisiä monikansallisessa yrityksessä.

    • Hamilton, Kanada

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Se on nelivuotinen monitieteinen ohjelma, joka järjestetään ranskankielisen maailman, mukaan lukien Ranska, kirjallisuuden ja kulttuurien ympärille. Kutsumme ehdokkaita, joilla on perinteinen ranskan opintojen maisterin tutkinto, sekä ehdokkaita, joiden kurssi on ollut vähemmän tyypillinen, edellyttäen, että heidän asiakirja-aineistonsa täyttää tutkijakoulun (SGS) vaatimukset.

    • Ottawa, Kanada

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    Saint Paul University tarjoaa humanististen, teologisten, filosofisten ja kaanonoikeudellisten tiedekuntiensa kautta tohtorin monitieteellisessä tutkimuksessa nykyaikaisista sosiaalisista kysymyksistä. Tämän tutkinnon antavat yhdessä Saint Paul University ja Ottawan yliopiston senaatit niiden välisen liittoutumissopimuksen ehtojen mukaisesti. Tieteidenvälinen tutkijatohtori tarjoaa pohdintapaikkaa lisätäkseen ymmärrystä nykyaikaisista sosiaalisista kysymyksistä ottaen huomioon neljän osallistuvan tiedekunnan jatko -opintojen oivallukset.

    • Orlando, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Onko mitään teologisia totuuksia, jotka omaksut yhtä tarkkoina, mutta joita et näe ilmenevän elämässäsi? Haluatko mennä pelkästään henkisen uskon ulkopuolelle? Tieto ilman ilmoitusta ja uskon vapauttaminen totuuden toteamiseksi kokemuksen kautta pitää totuuden todistamatta ja pelkkää teoriaa. Oletko valmis siirtämään teologian pois päästäsi ja elämääsi? Jos niin, niin Christian Leadership University teologian tohtorintutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

    • Fargo, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Pohjois-Dakotan osavaltion yliopiston historian jatko-ohjelma tarjoaa maisterin tutkinnon ja tohtorintutkinnon.

    • Rochester, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ph.D. tietojenkäsittely- ja tietojenkäsittelytieteissä on tutkija, joka on suunniteltu tuottamaan riippumattomia tutkijoita, huippututkijoita ja hyvin valmisteltuja opettajia.

    • Richardson, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kirjallisuuden jatko-ohjelma kokoaa yhteen tutkijoita, luovia kirjoittajia ja kääntäjiä, jotka ovat sitoutuneet kansainvälisiin ja tieteidenvälisiin lähestymistapoihin kirjallisuuden tutkimukseen ja käytäntöön. Ph.D. Kirjallisuus tarjoaa opiskelijoille joustavan kontekstin tutkia monenlaisia kirjallisia perinteitä, kriittisiä lähestymistapoja ja teoreettisia keskusteluja.

    • Arlington, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ph.D. tutkinto tarjoaa koulutusta alan ensisijaisilla aloilla, jotka liittyvät puheääniin, lauserakenteeseen, merkitykseen ja psykolingvistiikkaan; täydennyskoulutus kenttäkielitieteen ja dokumentaarisen lingvistiikan, kokeellisen kielitieteen, korpuslingvistiikan ja toisen kielen hankinnan osalta; ja kokemusta alkuperäisen tutkimuksen esittämisestä ammattitiloissa. Opiskelijat jatkavat ja kehittävät syvällistä asiantuntemusta ainakin yhdellä erikoisalalla.

    • Englewood, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Avestan

    Kansainväliset konfliktit, erityisesti sivilisaatioiden törmäyksestä johtuvat konfliktit, johtuvat ideologiasta tai ajattelutavasta, joka hallitsee päättäjien mieltä, jotka ajattelevat, että maailman pitäisi edetä sivilisaatioiden yhteentörmäyksen puitteissa.

    • Washington, Yhdysvallat
    • Gambia Online, Gambia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Erikoistunut verkossa PhD tarjoamia hallitustenvälinen yliopistolle tunnustettua asiantuntemusta interfaith tutkimuksissa.

    • Vancouver, Kanada

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ministeriön tohtori (D.Min) -ohjelma on jatkotutkinto kokeneille pastoraalisille johtajille, jotka ovat suorittaneet Master of Divinity -tutkinnon tai vastaavan. Tämä ohjelma perustuu vankkaan evankeliseen, raamatulliseen ja teologiseen perustaan, ja se on suunniteltu auttamaan ministeriön harjoittajia osallistumaan harkittuun ja tarkoitukselliseen teologiseen pohdiskeluun ammatillisen oppimisyhteisön kautta samalla, kun he pysyvät juurtuneena palvelutyöympäristöönsä.

    • Kent, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    • Mill Valley, CA, USA, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    DMin-tutkinto on yksi ammatillisista tohtoreista. Kuten MD (lääketieteen tohtori), JD (oikeustieteen tohtori), EdD (Doctor of Education) tai DBA (Business of Business), DMin on ominaista pastoraalisille ja terapeuttisille yhteisöille. Se syntyi alun perin tohtorintutkinnon suorittaneille ministereille, mutta jotka olivat vähemmän kiinnostuneita puhtaasta tutkimuksesta, jota tarvitaan tohtorintutkintoon, kuin soveltavaan tutkimukseen parantamisen, hoidon, henkisen kasvun ja neuvonnan aloilla, missä väitöskirja oli alueella, jota he haluivat soveltaa ammatillista työtä. Saatuaan Ubiquityn tohtorikoulutusohjelman, teille myönnetään nimike "Ministeriön tohtori". Tämä on yksi korkeimmista kunnianosoitusyhteisöistä ja osoittaa kunnioituksen ja tunnustuksen asiantuntemuksesta, jota suurempi yhteisö voi luottaa koskemattomuuteen ja ammatilliseen pätevyyteen .

    • Milwaukee, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    6 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tohtorin in Language ja lukutaidon (Ph.D.) ohjelma valmistaa sinut toimimaan lukutaito johtaja, joka ymmärtää teoreettisia ja neuvonta malleja lukutaidon, tunnistaa uusia lukutaito suuntauksista meidän digitaaliaikana, palvelut lukutaidon hankkimista, kehittämistä sekä opetusta ja edistää systeemisen muutos organisaatiossa ja yhteisöä.