PHDSTUDIES.FI

Vertaa PhD-ohjelmia Humanististen tieteiden opinnotssa Kyproksella 2019/2020

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

PhD Taiteet, humanistiset ja yhteiskuntatieteet keskittyy ihmisen ajatuksia ja kulttuuria. Se on kehittynyt koulutustaso, usein keskittymällä opiskelija opettaja suhteita, kehittyneitä tutkimusmenetelmiä, ja korkeamman tason kursseja.

Kypros sijaitsee koillisosassa Välimeren. Se on kolmanneksi suurin saari Välimerellä. Kypros tiedetään olevan syntymäkoti Afroditen (Venus), Kreikan rakkauden jumalatar.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Kyproksella 2019/2020

2 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Kyproksen tasavalta Filter

PhD kansainvälisissä suhteissa

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Kampus Full-time 2 - 5 vuotta Syyskuu 2020 Kyproksen tasavalta Famagusta Pohjois-Kyproksen turkkilainen tasavalta + 1 lisää

Ph.D. Ohjelma kehittää ehdokkaiden taitoja kansainvälisessä poliittisessa analyysissä ja valmistelee niitä akateemisen uran läpi panostus tutkimukseen ja ammatilliseen sosiaalistumisen osaksi kansainvälisten suhteiden (IR) kurinalaisuus.

Tohtorin teologian

University of Nicosia
Kampus Full-time Part-time 3 - 8 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Nikosia + 1 lisää

Nikosian yliopisto tarjoaa tohtoriohjelmaan teologian ja kulttuuri, mistä syyskuu 2015. Erityisesti ohjelma kattaa seuraavat aiheet.