148 PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot sisään Eurooppa for 2024

PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Käytännön ja ekumeenisen teologian ja teologisen etiikan alan jatko -opintojen tarkoituksena on, että opiskelijat kehittävät tavanomaisella tavalla edistyneille opinnoille kykyään ajatella teologisesti ja syventää tietämystään teologisesta perinteestä sen ekumeenisessa, käytännöllisessä, ja eettiset ulottuvuudet asiantuntijatasolla. Opiskelija oppii kriittisesti analysoimaan ja pohtimaan alansa hankittuja tietoja ja käytettyjä menetelmiä sekä tulkitsemaan niitä sekä omissa erityistilanteissaan että nykyaikaisen tieteellisen tiedon monitieteisissä puitteissa. Väitöskirjansa aiheesta riippuen heidän opintonsa keskittyvät asiaankuuluvaan erikoistumiseen ekumeenisen tai käytännön teologian alalla (esimerkiksi homiletia, kateketiikka, poimenetiikka, käytännön kirkkokunta, hymnologia tai missiologia) tai teologiseen etiikkaan tai kristilliseen sosiaalityö (diakonia). Samaan aikaan he kuitenkin säilyttävät asianmukaisen näkemyksen ja tieteidenvälisen suuntautumisen, joka koskee kaikkia teologian aloja.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kielen opiskelu on perustavaa laatua olevalle taide-, englannin ja kielten korkeakoulun tutkimusympäristölle, jossa englannin, ranskan, iirin ja muiden kielten eri kielissä käytetään erilaisia kielellisiä lähestymistapoja. Tulet osaksi dynaamista tohtorintutkimusympäristöä ja opiskelet eri taustoista tulevien opiskelijoiden rinnalla.

    • Aglantzia, Kyproksen tasavalta

    Täysaikainen

    6 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Käännöstieteen tohtoriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tehdä teoreettista tai soveltavaa tutkimusta kirjoitetun kielen ja kulttuurin siirron (käännös) tai suullisen kielen ja kulttuurin siirron (tulkkaus) aloilla painottaen erityisesti tieteidenvälistä näkökulmaa.

    • Pécs, Unkari

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelma koostuu kahdesta vaiheesta, joista ensimmäinen koostuu kolmesta moduulista: opetussuunnitelman peruskurssit kirjallisuuden teorian, kulttuurin tutkimuksen ja kirjallisuudenhistorian aloilla, jotka ulottuvat kolmelle ensimmäiselle lukukaudelle; opetus, tutorointi, mentorointi ja muut osastoihin liittyvät toiminnot (toinen ja kolmas lukukausi); opinnäytetyön yksilöllinen tutkimus (jatkuva) ja lopputenttitarkistus (neljäs lukukausi). Ansaitut opintopisteet ja suoritettuaan loppukokeen opiskelijat siirtyvät toiseen vaiheeseen, jossa heidän tulee suorittaa opinnäytetyönsä ohjaajan avustuksella ja jättää se kahden vuoden kuluttua loppukokeesta. Ohjelma on siis jaettu kahdeksi vuodeksi työselostukseen ja kahden vuoden tutkimukseen ja kirjoittamiseen, ja ohjaajat auttavat ehdokkaita koko ajan matkalla kohti tohtorintutkintoaan.

    • Budapest, Unkari

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Sotatieteiden tohtorikoululla on laaja kirjo tutkimusaloja: turvallisuustutkimus, puolustustutkimuksen sosiaaliset näkökohdat, yleinen sotateoria, sotatieteiden teoriat, puolustuslogistiikka ja puolustusekonomia, kansallinen turvallisuus sekä puolustusalan tietotekniikan ja viestinnän teoria.

    • Riga, Latvia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    PhD-ohjelma tarjoaa monitieteisiä ja tutkimukseen perustuvia tutkimuksia, joissa yhdistyvät kielitiede, kirjallisuustutkimus, kansanperinne ja teatteritutkimus. Vaikka ohjelman päätehtävänä on kansallisen kulttuurin ja tieteen säilyttäminen ja parantaminen valmistelemalla korkeasti koulutettuja tutkijoita ja asiantuntijoita Latvian kielen, kirjallisuuden, kansanperinteen, teatterihistorian ja teorian tutkimiseen, ohjelma on suunniteltu myös muiden kielten ja kulttuurien pyrkiville asiantuntijoille, jotta jatko-opiskelijat voivat rakentaa opetus- ja tutkimusuransa korkeakouluissa ja muualla.

    • Dublin, Irlanti

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    GCAS College Dublin rekrytoi seuraavan sukupolven parhaita mieliä ja tutkijoita. Olemme innoissamme voidessamme muodostaa uuden humanististen ja yhteiskuntatieteiden tohtorin (Ph.D.) -ohjelman ensimmäisen luokan. Pyrimme tukemaan opiskelijoitamme ja tutkijoitamme laadukkaimmilla saatavilla olevilla koulutusresursseilla.

    • Kaunas, Liettua

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Vytautas Magnus University (VMU) Kaunasissa (Liettua) järjestetyt viestinnän ja tiedon tohtoriopinnot pyrkivät käsittelemään kiireellisiä kysymyksiä nykyaikaisessa ja dynaamisesti kehittyvässä median ja viestinnän alalla, jota muokkaavat poliittis-taloudelliset, sosiokulttuuriset ja teknologiset tekijät, ja tutkii median infusoimia yhteiskunnallisia muutoksia ja kommunikaatiovaikutuksia yksilöön, ryhmiin ja sosiaalisiin ulottuvuuksiin.

    • Budapest, Unkari

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Saksan kieli

    • Veszprém, Unkari

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    • Lucca, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Yksi neljästä kenttäkohtaisesta kappaleesta on kognitiiviset, laskennalliset ja sosiaaliset neurotieteet, jotka kuuluvat "Kognitiiviset ja kulttuuriset järjestelmät" -ohjelmaan.

    • Saint Petersburg, Venäjä

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    Ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia tietoa valtio-opin teoreettisista, filosofisista ja metodologisista näkökohdista sekä kykyä soveltaa olemassa olevaa tutkimusta järkevästi ja tehokkaasti ja tehdä uutta tutkimusta poliittisten prosessien muodostumisesta ja kehityksestä. Opiskelijat saavat kokemusta ja tietoa tutkimus- ja opetustyöstä valtio-opin, aluetutkimuksen ja yhteiskuntatieteiden alalla.

    • Barcelona, Espanja
    • Brussels, Belgia
    • + 7 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Opinto-ohjelman onnistuneesti suoritettuaan opiskelijat saavat kansainvälisen yksityisen johtamisen filosofian tohtorin (Ph.D.) Global Studiesin tutkinnon, jonka koulun pääkonttori myöntää Sveitsin Zürichissä paikallisten kampusten tiedekunnan suosituksesta ansaittiin.

    • Ljubljana, Slovenia

    Osa-aikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti, Sinhala, singali

    • Florence, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen