PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Hotellin johtaminenssa

Filosofian tohtori on yksi yliopiston korkeimmista akateemisista palkinnoista. Kuten muut tohtorintutkinnot, se on usein tutkimuspohjaista. Opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua tohtoriohjelmaan, saattavat tarvita maisterin tutkintoa.

Mikä on PhD in Hotel Management? Hotellihallinnon tutkimus opettaa oppilaita tekemään innovatiivisia muutoksia teollisuudelle tutkimalla menneitä ja nykyisiä matkailutrendejä. Tutkijat saattavat pystyä valitsemaan koulutuksen painopisteen, kuten tilojen hallinnan, kuluttajien käyttäytymisen tai vieraanvaraisuuden kiinteistöjen hallinnan. Useimmat tämän tason ohjelmat sisältävät luentoja, työpajoja ja keskusteluja pääasiassa tutkimukseen perustuvasta oppimisesta. Tutkijoiden voidaan odottaa ottavan tietyt kurssit, kuten vieraanvaraisuudenhallinnan tieteelliset perustukset, edistynyt tutkimusseminaari ja vieraanvaraisuuden markkinointi ja myynninedistäminen.

Tämä koulutus on hyödyllistä, koska se voi valmistaa opiskelijoita alan johtajuusrooleihin rakentamalla viestintä-, ongelmanratkaisu- ja organisaatiotaitojaan. Paitsi nämä taidot voivat myös tehdä tutkinnon suorittaneita kilpailevia hakijoita, mutta he voivat myös auttaa heitä menestymään yksityiselämässä edistämällä mielekkäitä suhteita rakkaitaan kohtaan.

Tohtorin kustannukset voivat riippua muutamasta tekijästä, mukaan lukien sijainti, kesto ja aihe. Suurin osa tohtorin tutkinnoista kestää kolme vuotta, mutta osa voi kestää kauemmin, mikä voi vaikuttaa opetukseen. Hakijat voivat saada arviota ottamalla yhteyttä johonkin tiettyyn yliopistoon.

Monet loppututkinnon suorittaneista, joilla on tohtorin hallinto, päätyvät tutkimustyöhön, kuten vieraanvaraisuuden hallinnon tutkijaan. Kuitenkin tutkijat voivat olla valmiita monenlaisiin muihin uran samoin. Jotkut opiskelijat siirtyvät professoreiksi, vieraanvaraisuuden koordinaattoreiksi, toimitusjohtajiksi, markkinointiasiantuntijoiksi ja hotellien hoitoalan konsultteiksi. Tarkat uramahdollisuudet voivat riippua opiskelijoiden eduista, koulutuksesta ja työhistorioista.

Riippumatta siitä, missä asut, saatat löytää PhD-ohjelma lähelläsi. Jotkut koulut tarjoavat jopa online-ohjelmia. Jos haluat hakea tai oppia lisää, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Hotellin johtaminen Filter

Filosofian tohtori (Ph.D.) hotelli- ja matkailunhallinnassa

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tutkimuslaitoksen menestys johtuu suurelta osin nuorten tutkijoiden tarjonnasta ja koulutuksesta. SHTM johtajuutta tulevaisuuden tutkijoiden kehittämisessä vieraanvaraisuuden ...

Lue lisää

Hotelli- ja matkailutoiminnan tohtori (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
Englanti
Kampus

Maailman johtavan tohtoriohjelman tunnusmerkki ei ole pelkästään sen tuottamat tutkimukset vaan myös se, missä määrin se tarjoaa jatko-opiskelijoille erinomaisia ​​uramahdolli ...

Lue lisää