$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Hepreassa

Korkeakoulututkinto on yliopistotasolla korkein tutkinto. Tämä tutkinto edellyttää monipuolisten kurssien ja itsenäisen tutkimuksen yhdistelmää. Tutkinnon suorittaneet osoittavat kykynsä lisätä olemassa olevaan tietämykseensä valitulla alallaan. Mikä on PhD heprean kielellä? Näihin ohjelmiin sisältyy kurssityötä ajan mittaan ja kielellisiä vivahteita. Opiskelijat ovat usein jo… Lue lisää

Korkeakoulututkinto on yliopistotasolla korkein tutkinto. Tämä tutkinto edellyttää monipuolisten kurssien ja itsenäisen tutkimuksen yhdistelmää. Tutkinnon suorittaneet osoittavat kykynsä lisätä olemassa olevaan tietämykseensä valitulla alallaan.

Mikä on PhD heprean kielellä? Näihin ohjelmiin sisältyy kurssityötä ajan mittaan ja kielellisiä vivahteita. Opiskelijat ovat usein jo valmiita puhumaan ja lukemaan modernia heprealaista ja saattavat olla tausta tämän kielen aikaisemmissa versioissa. He voivat tutkia tämän kielen historiallista ja nykyistä käyttöä tai suorittaa käännöksiä sekä tutkia klassisia ja nykyaikaisia ​​kirjoituksia ja kirjallisuutta heprean kielellä.

PhD heprean kielessä altistaa opiskelijoille eduista, että opiskellaan kieltä edistyksellisellä tasolla, mukaan lukien lisääntynyt ymmärrys ja tietämyksen säilyttäminen. Sen lisäksi, että oppivat lisää tämän elpyneen kielen kulttuuria ja historiaa, tutkinnon suorittaneet voivat parantaa suullisia ja kirjallisia viestintätaitojaan.

Heprean PhD: n kustannukset vaihtelevat ohjelman pituuden mukaan. Hakijoiden tulisi tutkia keskimäärin valmistumisen ajankohtaa ja laskea opetuksen kustannukset tälle ajanjaksolle. Apurahat ja apurahat saattavat olla saatavilla kielentutkimuksen tai kielentutkimuksen edistämiseen sitoutuneiden ulkopuolisten organisaatioiden kautta.

Monet harjoittelijat, joilla on tohtori heprealaisissa, hakeutuvat professoriin yliopistoissa ympäri maailmaa. Jotkut erikoistuvat kieltenopettajina muissa yhteyksissä, kuten uskonnollisissa kouluissa. Useimmissa maissa on instituutioita, joissa hepreaa opetetaan ja tarvitsevat asiantuntijoita opettajien tukemiseksi, joilla on vähemmän tietoa. Myös puhuttujen ja kirjallisten heprealaisten kääntäjien vaatimus on kulttuuri-, diplomaatti- ja hallitustyössä.

Useat yliopistot tarjoavat PhD heprean kielellä. Opiskelijoiden tulee verrata läheisten yliopistojen kustannuksia ja resursseja muiden alueiden tai maiden ohjelmiin ja verkko-opintoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Spertus Institute
Chicago, Yhdysvallat

Spertus Institute tohtori heprealaisille kirjeille (DHL) on suunniteltu erityisesti palveleville juutalaisille ammattilaisille, pääasiassa rabbit, mutta se voi myös kiinnostaa ... +

Spertus Institute tohtori heprealaisille kirjeille (DHL) on suunniteltu erityisesti palveleville juutalaisille ammattilaisille, pääasiassa rabbit, mutta se voi myös kiinnostaa opettajia ja kunnallispalvelutyöntekijöitä, joilla on erittäin korkeatasoiset klassisen heprean kielen tekstit. Se palvelee niitä, jotka haluavat uran parantamista, uramuutosta ja henkilökohtaista koulutusta. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
Online