close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät PhD-ohjelmat Geotieteetssa Afrikassa 2020/2021

PhD-tutkinto (tohtorin tutkinto, lyhenne filosofian tohtorista) on tutkinto, jonka yliopistot myöntävät akateemikoille, jotka täyttävät kaikki tarpeelliset pätevyysvaatimukset ja joita näin voidaan pitää oman alansa tohtoreina.MSc Geotieteet on tutkinto, joka keskittyy tutkimukseen eri järjestelmien mukana maapallon. Opiskelijat saavat tutkimuksen taitoja, tietämystä ja ymmärrystä i… Lue lisää

PhD-tutkinto (tohtorin tutkinto, lyhenne filosofian tohtorista) on tutkinto, jonka yliopistot myöntävät akateemikoille, jotka täyttävät kaikki tarpeelliset pätevyysvaatimukset ja joita näin voidaan pitää oman alansa tohtoreina.

MSc Geotieteet on tutkinto, joka keskittyy tutkimukseen eri järjestelmien mukana maapallon. Opiskelijat saavat tutkimuksen taitoja, tietämystä ja ymmärrystä ilmasto seuraukset vuorovaikutusta eri komponenttien ja vuorovaikutus biosfäärin kanssa litosfäärin, kryosfäärin ja hydrosfäärin.

Voiko mikään muu alue pärjäisi erilaisia ​​ja ulottuvuus Afrikassa? Kanssa imitable historia, maisemaan ja kulttuuriympäristöön maksut, tuskin alueilla tarjota ulkomailla opiskelua kohtaavat joka on haastavampaa tai tyydyttävämpää kannalta opiskeluun.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Geotieteetssa Afrikassa 2020/2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye , Botswana

PhD tutkielma maapallolla

PhD tutkielma maapallolla -
PhD
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä