PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Etiikkassa

PhD (Filosofian tohtori) on jatkokoulutusohjelma, joka vaatii tyypillisesti laajaa riippumatonta tutkimusta. Saatavilla monilla aihealueilla voi kestää keskimäärin neljä vuotta.

Mikä on etiikan tohtori? Tässä ohjelmassa opiskelijat saattavat oppia etiikasta, koska ne liittyvät eri toimialoihin, kuten politiikkaan, terveydenhuoltoon, yritykseen, globalisaatioon ja taloustieteeseen. Opetussuunnitelman mukaan opiskelijat voivat käyttää tapaustutkimuksia oppimaan edistyneitä eettisiä käsitteitä. Kurssilla voi olla etiikka ja filosofia, ihmisoikeudet ja liiketoimintalainsäädäntö, kansainvälinen liiketoiminnan etiikka ja edistynyt eettinen teoria. Useimmissa ohjelmissa suuri osa tutkimuksesta keskittyy opiskelijan valitsemaan väitöskirjaan tai opinnäytetyöhön.

Yksi niistä monista eduista, joita opiskelijat saavat tämän tutkinnon suorittamisesta, on kyky ajatella kriittisesti. He saavat myös tutkimus- ja kirjoitustaitoja sekä organisaatiotaitoja.

Vaikka kustannukset ovat ja joiden pitäisi olla tekijä koulun valitsemisessa, sen ei pitäisi estää ketään harjoittamasta koulutusta. Tukea vaikuttavia tekijöitä ovat asukkaiden asema, koulun sijainti, ohjelman pituus ja siihen liittyvät palkkiot. Eri koulujen tutkiminen voi auttaa opiskelijoita löytämään edullisia vaihtoehtoja.

Eettisestä tohtorikoulutuksesta saadut taidot saavat aikaan uran eri ammateissa ja aloilla, ja erityinen ura liittyy usein opiskelijan viimeiseen opinnäytetyön aihepiiriin. Yhteiset ammatilliset tehtävät ovat keskiasteen jälkeisiä opettajia, tutkijoita ja mentoreita laillisille organisaatioille ja kouluille. Tutkinnon suorittaneet voivat halutessaan harjoittaa itsenäistä tutkimustyötä erilaisiin hallinto-, liike- ja oikeudellisiin julkaisuihin. He voivat myös olla itsenäisiä ammatinharjoittajia ja tarjoamaan oikeudellista ja eettistä asiantuntemustaan ​​yritysneuvojana.

Käytä verkkoluettelomme tutkimaan kotimaisia ​​ja kansainvälisiä vaihtoehtoja etiikan tohtoriksi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

1 tulosta kohteessa Etiikka Filter

Tohtorikoulutus käytännön ja ekumeenisessa teologiassa ja teologisessa etiikassa

Charles University Protestant Theological Faculty
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Saksan kieli
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Käytännön ja ekumeenisen teologian ja teologisen etiikan alan tohtorikoulutuksen tarkoituksena on, että opiskelijat kehittävät tavalliseen tapaan kehittyneitä opintoja varten ...

Lue lisää