PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Englannin kieli ja kulttuurissa

Tohtori voi rakentaa aiempaan koulutukseen edistämällä opiskelijan tietämystä asiantuntijan tasolle. Ohjelmat ovat taipuisia joustaviksi ja ne voivat kestää vähintään yhdestä neljään vuotta. Opiskelijat tyypillisesti suunnittelevat kurssejaan, jotta he voivat suorittaa tämän tutkinnon erikoistuneella tietämyksellä, joka voi aloittaa uransa työmarkkinoilla.

Mikä on PhD in English Studies? Tämä tutkinto vie aiempien opintojen rakennusosat englanniksi, jotta oppilaat voivat erikoistua aiheeseen. He työskentelevät usein läheisessä yhteistyössä neuvonantajien ja komiteoiden kanssa kehittääkseen aiheen laajalla tutkimuksella. Esimerkkejä erikoistumisista ovat kielet ja kirjallisuus, kulttuurienväliset opinnot, kieltenopetus tai tiedotusvälineet. Opiskelija voi myös oppia kehittämään kirjallisuuden kritiikkiä ja hankkimaan kontekstuaalisen käsityksen keskittymisestä. Yliopistot vaativat yleensä tohtorintutkinnon suorittaneita opettamaan muita opiskelijoita osana koulutusta.

Tämän tutkinnon suorittaneet voivat rakentaa valmiutensa oppia uusia taitoja, joita he voivat käyttää henkilökohtaisessa tai ammatillisessa elämässään. Yleisesti vahvistetut kyvyt sisältävät viestinnän, analyysin ja luovan ongelmanratkaisun.

Englannin opintojen PhD-opintojen kustannukset riippuvat yliopistosta. Jotkut opiskelijat saavat rahoitusta maksamaan koulutuksensa. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan eri yliopistoja löytääkseen tavoitteensa mukaista ohjelmaa.

Tutkijatohtorit käyvät useimmiten yliopistossa yliopistoprofessoreina tai muussa opettajan roolissa, kuten englannin opetusta ulkomaalaisille opiskelijoille. Muilla aloilla on tarjolla erilaisia ​​uranäkymiä, kuten kirjallisuusrikko, kirjailija, toimittaja, toimituksellinen avustaja, mainoslehtinen, leksikografi, historioitsija, elokuvantekijä, esimiehenä tai yritysjohtajana. Muut urapolut löytyvät yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat PhD in English Studies. Jotta mahdolliset opiskelijat, jotka haluavat enemmän joustavuutta, on käytettävissä online-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Englannin kieli ja kulttuuri Filter

Filosofian tohtori (Ph.D.) englanninkielisessä kirjallisuudessa ja kriitissä

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
28 Helmi 2021
Englanti
Kampus

Englannin kielen laitos tarjoaa Ph.D. englanninkielisen kirjallisuuden ja kritiikin ohjelma. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille erilaisia mahdollisuuksia opiskella kaikilla britti ...

Lue lisää

Viralliset tohtoriohjelma kehittyneitä Englanti opinnot: kielitiede, kirjallisuus ja kulttuuri

Universidade da Coruña
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
Espanjalainen
Kampus

Ohjelma kouluttaa tutkijoita eri alojen sisällä Englanti tutkimuksia, kirjallisuudesta ja Kulttuuriaineiden kielitiede.

Lue lisää

Filosofian tohtori (PhD) englannin kielellä ja kirjallisuudessa

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Italialainen
Online

Etäopiskelutaidot taiteiden tiedekunnasta

Lue lisää

Filosofian tohtori (Ph.D.) englannin kielellä

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
28 Helmi 2021
Englanti
Kampus

Englanninkielisen kirjallisuuden laitos tarjoaa Ph.D. englanninkielinen ohjelma. Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia kriittisesti englannin kieltä lingua ...

Lue lisää