PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 5 PhD-ohjelmaa Energiatieteetssa

Filosofian tohtorin tutkinnon suorittaneita tai tohtorintutkinnon suorittaneita tutkijoita kutsutaan "lääkäriksi", kun he ovat saaneet laajan akateemisen koulutuksen pääministerinä. Jotkin ohjelmat edellyttävät maisterintutkinnon suorittamista ennen sovellusta.

Mikä on tohtorintutkinto energiatieteissä? Näiden ohjelmien perustana ovat tekniset ja tieteenalat. Lisäksi ohjaajiensa avulla opiskelijat valitsevat lisäkursseja, jotka tarvitsevat tukemaan valitsemaansa erikoisuutta ja väitöskirjaa. Insinöörikurssit räätälöidään tietyntyyppiseen tekniikan tutkintoon. Jotkut ohjelmat keskittyvät voimakkaasti tutkimukseen akateemisten ja tutkimusasemien opiskelijoille. Tutkijat kestää missä tahansa kolmesta kuuteen vuoteen tutkinnon suorittaneen, riippuen ilmoittautumistilanteesta ja oppilaitoksesta.

Tämän korkeakoulututkinnon suorittamiseen tarvittavat taidot ovat intensiivinen teollinen tutkimus ja itsekuri. Ohjelmat keskittyvät alkuperäiseen ajatteluun, jossa tutkinnon suorittaneet mielet ovat työn ja kaikkien elämänalueiden ulkopuolella.

Ohjelmia tarjotaan opiskelijoille osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, mikä vaikuttaa tutkintoon liittyviin kustannuksiin. Paikantaa, opintojen kestoa ja muita taloudellisia tekijöitä on tutkittava ennen sitoutumista ohjelmaan.

Valmistuneet, joilla on tohtorintutkinto energiatieteissä, ovat siirtyneet tutkimukseen ja akateemiseen maailmaan. Monet ovat siirtyneet myös yritystoimintaan, joka toimii energia-alan konsulttina, ympäristöpäällikkönä, tuulivoima-insinööreinä ja energiakatselmina. Tutkinnon suorittajat voivat myös tarkastella valtiollisia ja ympäristöalan voittoa tavoittelemattomia järjestöjä lisämahdollisuuksista. Riippumatta valituista urapolusta, tutkinnon suorittajat tietävät, että he työskentelevät kohti kestävämpää energiaratkaisuja ja kehittyneitä teknologiajärjestelmiä maailman eduksi.

Useimmat energiatieteiden tohtorikoulutusohjelmat edellyttävät yliopistojen ympäri maailmaa käytettävissä olevia kampuskoulutusoppaita. Tutkimus alkaa etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomakkeen.

5 tulosta kohteessa Energiatieteet Filter

Mekaniikan tohtori (Energiatekniikan keskittyminen)

The Hong Kong University of Science and Technology
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Hongkong Hong Kong + 1 lisää

Energiatekniikan tutkimus kattaa monia aloja, mukaan lukien kestävä teknologia, tavanomainen teknologia ja energiatehokkuus ja suojelu. The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä.

Elektroniikan ja tietotekniikan tohtori (Energiatekniikan keskittyminen)

The Hong Kong University of Science and Technology
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Hongkong Hong Kong + 1 lisää

Tohtorintutkinto sopii niille, jotka haluavat harjoittaa uran kehittyneessä teollisessa tutkimuksessa ja kehityksessä tai yliopistotutkimuksessa ja -opetuksessa. Se korostaa koulutusta alkuperäisessä ajattelussa ja riippumattomassa tutkimuksessa. The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä.

Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan tohtori (Energiatekniikan keskittyminen)

The Hong Kong University of Science and Technology
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Hongkong Hong Kong + 1 lisää

The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä. PhD-ohjelman tavoitteena on kehittää käytännön sovelluksiin liittyvien tutkimuskysymysten tunnistamiseen tarvittavat taidot, laatia alkuperäinen tutkimussuunnitelma, jossa käsitellään joitakin näistä asioista, ja luoda itsenäisesti tietojenkäsittelyyn liittyvä ratkaisu.

Tohtorintutkinto (Energiatekniikan keskittyminen)

The Hong Kong University of Science and Technology
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Hongkong Hong Kong + 1 lisää

The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä. PhD-ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään tarvittavat taidot tunnistaa rakennusalan liittyvät kysymykset ja kyky muotoilla ja ehdottaa ratkaisuja ongelmaan itsenäisesti.

Kemian ja biomolekyylin insinöörin tohtori (energiateknologian keskittyminen)

The Hong Kong University of Science and Technology
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Hongkong Hong Kong + 1 lisää

The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä. PhD-ohjelman tavoitteena on saada opiskelijoille valmiudet tunnistaa kemian tekniikan tutkimuskysymykset, laatia alkuperäinen tutkimus suunnitelma ja kehittää luovia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka käsittelevät tutkimuskysymystä.