39 PhD Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot 2024

PhD Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot 2024Filter
    • Honolulu, Yhdysvallat
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti, Portugalin kieli, Espanja

    Uusiutuvien energialähteiden tohtoriohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään käytännön taitoja ja tietoja, joita tarvitaan vaihtoehtoisten energialähteiden kriittiseen arviointiin ja tarjoamaan sovellettuja ratkaisuja energian kysyntään. Suurin osa on päättäväisesti monitieteinen, keskittyen uusiutuvaan energiaan liittyviin luonnollisiin prosesseihin ja hyödyntäen tieteellistä menetelmää.

    • Santiago de Compostela, Espanja

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Espanja, Galicialainen

    Energia on välttämätöntä yhteiskunnan järjestäytymiselle, kuljetuksille, talojen ja kesien oikean lämpötilan ylläpitämiselle sekä teollisuuden, maatilojen ja toimistojen toiminnalle. Kaikesta huolimatta monet energialähteet ovat rajallisia, ja korkeammalla tasolla energiankulutus on yleensä saastumisen lähde.

    • Bolzano, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen, Saksan kieli

    Tämän Ph.D. Ohjelma kouluttaa nuoria tutkijoita luonnonvarojen kestävän käytön alalla energian tuotantojärjestelmissä, rakennuksissa, energian loppukäytössä, tuotteiden kehittämisessä ja valmistuksessa.

    • Auburn, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämän koulutusohjelman tarkoituksena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät tunnistamaan uusia löytöjä ja soveltamaan teknisiä analyyseja kehittämään kestäviä ratkaisuja monimutkaisiin suunnitteluongelmiin. Lisätavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka suorittavat itsenäistä huippututkimusta biosysteemisuunnittelussa ja jotka voivat selkeästi välittää tutkimustulokset tekniselle ja ei-tekniselle yleisölle.

    • Grand Forks, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Tämä UND-jatko-ohjelma keskittyy energiatekniikan perusteisiin sekä itsenäiseen tutkimukseen ja uravalmisteluun. Sinulla on joustavuus osallistua verkkoon tai kampukselle ja mukauttaa tohtoriohjelmaa kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

    • Stillwater, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Oklahoma State University Petroleum Engineering -ohjelma on maantieteellisesti hyvällä paikalla yhdellä maan aktiivisimmista etsintäalueista. Tekniikan, arkkitehtuurin ja tekniikan korkeakoululla on vahva tuki paikallisilta ja kansallisilta öljy- ja kaasualan toimijoilta ja palveluyrityksiltä, jotka antavat opiskelijoillemme asiantuntemusta, jota he tarvitsevat menestyäkseen urallaan.

    • Evora, Portugali

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Portugalin kieli

    Tekniikan tohtoriohjelman päätavoitteena on kouluttaa korkeasti koulutettuja teknikkoja ja tutkijoita, jotka ovat erikoistuneet erityisesti mekatroniikkaan tai energiaan, jotka pystyvät suorittamaan itsenäistä tutkimusta tai kokeellista työtä yritysympäristössä sekä yliopistoympäristössä. Kolmannen syklin tarjoaminen mekatroniikan tekniikassa ja energiassa on luonnollinen sekvenssi toisista sykleistä, nimittäin University of Evora, mekatroniikan tekniikan maisteri ja aurinkoenergiatekniikan maisteri, ja se johtuu University of Evorakehitetystä tutkimuksesta, erityisesti FCT: n arvioimissa tutkimuskeskuksissa, jossa sykli Professorit integroidaan tutkijoiksi, nimittäin ICT-maatieteiden instituutti, jolla on yhteys University of Evora : n uusiutuvan energian puheenjohtajaan ja LAETA: n energia-, liikenne- ja ilmailulaboratorioon. Tämä PhD-ohjelma tarjoaa kehittyneitä erikoistumisalueita, joilla on merkittävä monitieteinen potentiaali kehittyvillä aloilla, tuotesuunnittelutekniikasta, instrumentoinnista, automaattisesta ohjauksesta ja prosessinvalvonnasta useiden mekatroniikkatekniikkaan sovellettavien teknologioiden kehittämiseen, prosessien energiatehokkuuteen, energian talteenottoon, muuntamiseen ja keskittymiseen.

    • Nicosia, Kyproksen tasavalta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelma edistää tutkimuksen huippuosaamista ja kouluttaa opiskelijoita tieteellisistä rajoista ja kehittyneistä menetelmistä ilmaston ja ilmastotieteen, energian, hydrologian, kestävän rakennetun ympäristön ja kestävän politiikan liittyvien toisiinsa liittyvien kysymysten eturintamassa.

    • Ostrava, Tšekki

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Saint Petersburg, Venäjä

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    Polytech on yksi kymmenestä Venäjän yliopistosta, joka opettaa opiskelijoille uusiutuvaa energiaa, ja ainoa, joka tarjoaa tieteellisiä ratkaisuja arktisille ja offshore-tuulipuistoille.

    • Academic City, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Suunnitteluprosessissa (EngD) yhdistyvät edistyksellinen tekninen ja johtamiskoulutus PhD-tason tutkimukseen yhteistyössä teollisen kumppanin / sponsorin kanssa. Tutkimushankkeilla on suora merkitys teollisuuskumppanisi strategisissa suunnitelmissa, ja ne kattavat laajan aihealueen toisiinsa liittyvissä ja globaalisti kriittisissä tekniikan ja energian aloilla.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Bologna, Italia

    Täysaikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Öljyteollisuus on jaettu neljään pääosaan: raakaöljyn ja maakaasun etsintä ja tuotanto; kuljetus; jalostus, markkinointi ja jakelu.

    • Johannesburg, Etelä-Afrikka

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tohtorin tarkoitus in Energy Studies on tarjota päteville opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto pitkälle sovellettavasta teoriasta energiaopintojen alalla.

    • Kaunas, Liettua

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman tavoitteena on valmistaa korkeasti koulutettuja energia- ja voimansiirtotieteilijöitä teollisuudelle ja oppilaitoksille.

    • Aveiro, Portugali

    3 vuotta

    Kampuksella

    Portugalin kieli, Englanti