PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Elintarviketurvallisuusssa

PhD-tutkinto (tohtorin tutkinto, lyhenne filosofian tohtorista) on tutkinto, jonka yliopistot myöntävät akateemikoille, jotka täyttävät kaikki tarpeelliset pätevyysvaatimukset ja joita näin voidaan pitää oman alansa tohtoreina.

Vuonna yhä tärkeämpi alan ravinnon tieteiden, elintarviketurvallisuus koskee asianmukaista käsittelyä, varastointia, ja valmistelu elintarvikkeiden ja juomien valmistus suojella yleisöä elintarvikkeisiin liittyviä sairauksia ja infektioita. Uraa tällä alalla löytyy sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Pyydä lisätietoa - Vertaa Tohtorinkoulutusohjelmaa Elintarviketurvallisuusssa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Elintarviketurvallisuus Filter

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemuksen ...

Lue lisää