close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 3 PhD-ohjelmaa Elintarviketurvallisuusssa

PhD-tutkinto (tohtorin tutkinto, lyhenne filosofian tohtorista) on tutkinto, jonka yliopistot myöntävät akateemikoille, jotka täyttävät kaikki tarpeelliset pätevyysvaatimukset ja joita näin voidaan pitää oman alansa tohtoreina. Vuonna yhä tärkeämpi alan ravinnon tieteiden, elintarviketurvallisuus koskee asianmukaista käsittelyä, varastointia, ja valmistelu elintarvikkeiden ja juomie… Lue lisää

PhD-tutkinto (tohtorin tutkinto, lyhenne filosofian tohtorista) on tutkinto, jonka yliopistot myöntävät akateemikoille, jotka täyttävät kaikki tarpeelliset pätevyysvaatimukset ja joita näin voidaan pitää oman alansa tohtoreina.

Vuonna yhä tärkeämpi alan ravinnon tieteiden, elintarviketurvallisuus koskee asianmukaista käsittelyä, varastointia, ja valmistelu elintarvikkeiden ja juomien valmistus suojella yleisöä elintarvikkeisiin liittyviä sairauksia ja infektioita. Uraa tällä alalla löytyy sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Pyydä lisätietoa - Vertaa 3 Tohtorinkoulutusohjelmaa Elintarviketurvallisuusssa 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Queen's University Belfast
Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemuksen ... +

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemuksen ja elintarvikkeiden nykyisiä kysymyksiä. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tšekki

Elintarvikehygienian ja jalostustekniikan tohtoriohjelma on akateemisesti suuntautunut opinto-ohjelma, joka vastaa tieteen nykytilaa ja tasoa sekä käytännön tarpeita Euroopass ... +

Elintarvikehygienian ja jalostustekniikan tohtoriohjelma on akateemisesti suuntautunut opinto-ohjelma, joka vastaa tieteen nykytilaa ja tasoa sekä käytännön tarpeita Euroopassa. Elintarvikehygienia- ja prosessitekniikan tohtorintutkinnon suorittaneet saivat syvällistä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, jotka on hankittu itsenäisen luovan toiminnan ja uuden tieteellisen tiedon hankkimisen kautta. Valmistuneet voivat jakaa aktiivisesti tietämystään opintoalalta kansainvälisellä tasolla ja julkisesti. Tämän tutkinnon perusteella valmistuneet työskentelevät pääasiassa tutkimuslaitoksissa ja yliopistoissa. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Englanti
Syys 2021
Kampus
 
Shakarim University
Semey, Kazakstan

Koulutusohjelma Elintarviketeknologian tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettua, kilpailukykyistä henkilöstöä, parantaa tiedon laatua ja muodostaa monitasoinen tutkimu ... +

Koulutusohjelma Elintarviketeknologian tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettua, kilpailukykyistä henkilöstöä, parantaa tiedon laatua ja muodostaa monitasoinen tutkimustoimintajärjestelmä nykyaikaisen koulutuksen ja tieteen kiireellisten tarpeiden mukaan. -
PhD
Täyspäiväinen
Russian (Kazakhstan), Kazakstanin
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä