Filter
PhD
Tšekki South Moravian Region

Näytä kaikki PhD-ohjelmat Elintarviketiedessa 2019 South Moravian Region Tšekissä

Suosituin tohtorintutkintoon tai filosofian tohtorin Ph.D. Ph.Ds ja muita tutkimus tohtorin valmistautua jatko-opiskelija käynnistää uusia suunnitelmia, jotka lisäävät yhteistä tietopohjaa alan. Ehdokkaat ja haltijoiden Ph.Ds pyrkivät usein ammattien professoreita ja tutkijoita, mutta monet myös mennä eri rooleja hyväntekeväisyyteen, julkisen ja yksityisen sektorin.

Food Science ohjelmat tarjoavat indersciplinary lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja keskittyy jatkuvasti parantamaan laatua elintarvikehuolto. Ruoka tiede-ja teknologia-aiheita ovat: eläinten elintarvikkeet, kasvi elintarvikkeet, elintarvikkeiden jalostus ja laadunhallinta, elintarvikkeiden analyysi, elintarvikkeiden pakkaukset, ruoka tuotekehitykseen.

Tšekin tasavalta, on sisämaavaltio Keski-Euroopassa. Maa rajautuu Saksa länteen, Itävalta etelään, Slovakia itään ja Puolan pohjoiseen. Sen pääkaupunki ja suurin kaupunki, jossa on 1,3 miljoonaa asukasta, on Praha.

Pyydä lisätietoa Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa South Moravian Region Tšekissä 2019

Read More Read Less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Tšekki

1 tulosta kohteessa Elintarviketiede, South Moravian Region

Brno University of Technology

Tutkimuksen tavoitteena on saavuttaa tasapaino teoreettisten ja kokeellisten taitojen sekä kemian ja elintarviketeknologian yleisten menetelmien soveltamisen välillä. ... [+]

Elintarvikkeiden kemia ja teknologia

Lyhenne: DKAP_CHTP

Opintojakson taso: Tohtori

Tiedekunta: Kemian tiedekunta

Akateeminen vuosi: 2019/2020

Arvostettu nimi: Ph.D.

Kvalitatiivinen tulos: Ph.D. alalla "Elintarvikkeiden kemia ja teknologia"

Tutkinto: Tohtori (3. sykli)

Erityiset maahanpääsyvaatimukset:

Kemiantekniikan, elintarvikekemian tai muiden kemian alan erikoistumisopinnot, yliopistotutkinnot, ICT Praha tai maatalousyliopistot.

Avain oppimistulokset:

Ph.D. tutkimus- ja tutkimukseen liittyvä tutkimus keskittyy teoreettisten tietojen ja kokeellisten taitojen hankintaan ja kehittämiseen elintarvikekemian ja konetekniikan, elintarviketuotannon, analyyttisen ja fysikaalisen kemian, mikrobiologian, biokemian ja molekyylibioteknologian aloilla. Tutkimus on suunniteltu elintarviketieteiden ja elintarviketeknologian sekä muiden perustason ja erikoistuneiden erikoistumisalueiden kehityksen mukaisesti.... [-]

Tšekki Brno
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi