PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki PhD-ohjelmat Elintarviketiedessa 2019 in Prague Tšekissä

Suosituin tohtorintutkintoon tai filosofian tohtorin Ph.D. Ph.Ds ja muita tutkimus tohtorin valmistautua jatko-opiskelija käynnistää uusia suunnitelmia, jotka lisäävät yhteistä tietopohjaa alan. Ehdokkaat ja haltijoiden Ph.Ds pyrkivät usein ammattien professoreita ja tutkijoita, mutta monet myös mennä eri rooleja hyväntekeväisyyteen, julkisen ja yksityisen sektorin.

Elintarviketieteet on tärkeitä tietoa ravintova- soveltamalla tieteellisiä periaatteita luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon elintarvikkeiden lähteistä. Yksilöt, jotka tutkivat ravitsemustiede voivat halutessaan toimia elintarvikkeiden tuotekehittäjät, laadunvalvonta asiantuntijoita, tai myyntiedustajat elintarvikkeita ja elintarvikkeiden teknologiayrityksiä.

Tšekki on vakiintunut ja tutkimukseen perustuvaa yliopisto-opetusta. Tämä on tehnyt oppimista ini Praha yksi arvostetuimmista opetussuunnitelman 's Euroopassa, koska se viljelee luovuuden ja innovoinnin opiskelijoiden keskuudessa.

Tämä on suurin kaupunki Tšekissä, ja se 's yksi tärkeimmistä tutkimuksen ja koulutuksen keskuksia. Monet oppilaitokset sijaitsevat täällä varmistaa opiskelijoiden sekä paikallisten että kansainvälisten on laaja valikoima ohjelmia harjoittaa oleskelunsa aikana. Koulutus törmää tässä kaupungissa erittäin positiivisesti kannalta sosioekonomisen kasvun.

Pyydä lisätietoa Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa in Prague Tšekissä 2019

2 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Prague Filter

Elintarviketekniikan tohtori

University of Chemistry and Technology, Prague
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Lokakuu 2019 Tšekki Prague + 1 lisää

Tohtorikoulutusohjelman päätavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita itsenäisen luovan työn ja syvällisen tietämyksen avulla elintarviketeknologian ja muiden siihen liittyvien aiheiden alalla.

Elintarvikekemian ja -analyysin tohtori

University of Chemistry and Technology, Prague
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Lokakuu 2019 Tšekki Prague + 1 lisää

Tutkimuksen tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on syvä tietämys elintarvikekemian, elintarvikkeiden / rehujen analysoinnin ja ihmisen ravitsemuksen alalla, mikä heijastaa tieteen alan nykytilaa ja näkemystä tulevasta kehityksestä / haasteista . Opiskelijat saavat mittavan teoreettisen tiedon, mutta myös laajan käytännön kokemuksen nykyaikaisilla välineillä varustetuissa laboratorioissa.