PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki PhD-ohjelmat Elintarviketiedessa 2019 in Hermosillo Meksikossa

Ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja kovaa henkistä työtä. PhD on akateeminen tutkimus, joka sinun keskittyä neljästä kuuteen vuotta saada oman maisterin tutkinto, ja joka johtaa onnistuessaan on tohtorin tutkinto, korkein tutkinto.

Elintarviketieteet on tärkeitä tietoa ravintova- soveltamalla tieteellisiä periaatteita luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon elintarvikkeiden lähteistä. Yksilöt, jotka tutkivat ravitsemustiede voivat halutessaan toimia elintarvikkeiden tuotekehittäjät, laadunvalvonta asiantuntijoita, tai myyntiedustajat elintarvikkeita ja elintarvikkeiden teknologiayrityksiä.

Meksiko, virallisesti Meksikon yhdysvaltojen, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta Pohjois-Amerikassa. Työskentely voi vaatia työviisumi, jota on vaikea saada, jos haluat vain freelance lyhyen aikaa. Suurin osa hallituksen rahoittama yliopistoihin pormestari kaupungeista (osavaltion pääkaupunki) on lyhytkursseja historiaan, gastronomian ja kulttuurin aiheita, useimmat niistä ovat lähes ilmaiseksi.

Pääoman ja merkittävä taloudellinen keskus valtion ja alueen Hermosilio on 16. suurin kaupunki Meksikossa. Ilmasto on suotuisa matkailuun. Keski-yliopiston on nimetty korkeakoulu Hermosillo ja toimii tutkimus-osastot toimivat alueillaan.

Pyydä lisätietoa Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa in Hermosillo Meksikossa 2019

1 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Hermosillo Filter

Elintarviketeollisuuden tohtori

Universidad de Sonora
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Meksiko Hermosillo

Yleistavoite: Tarjota erityisopetusta biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, maataloustieteilijöiden ja niihin liittyvän uran tutkinnon suorittaneille, muodostaen erinomaisen tason inhimillisiä voimavaroja, joilla on vankka valmistelu erilaisille tieteenaloille. toteuttaa alkuperäisiä ja riippumattomia tutkimuksia, jotka edustavat merkittävää edistystä elintarviketeollisuudessa ja -teknologiassa, painottaen enemmän viljojen ja vesiviljelytuotteiden aloja. Anna heille myös perusteellinen ja kattava yleiskatsaus, jotta he pystyvät tunnistamaan työalueensa ongelmat ja tuottamaan soveltuvia tietoja.