close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa PhD-ohjelmia Elintarviketiedessa Meksikossa 2020/2021

Tohtorin tutkinnon sisältö ja kesto vaihtelevat oppilaitoksesta ja opintomaasta toiseen. Yleensä tohtorin tutkintoa suorittavilla on voimakas tarve antaa oma panoksensa akateemisen tiedeyhteisön aikaansaannoksiin, ja he myös suhtautuvat palavalla uteliaisuudella oman alansa keskeisiin kysymyksiin.   Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava,… Lue lisää

Tohtorin tutkinnon sisältö ja kesto vaihtelevat oppilaitoksesta ja opintomaasta toiseen. Yleensä tohtorin tutkintoa suorittavilla on voimakas tarve antaa oma panoksensa akateemisen tiedeyhteisön aikaansaannoksiin, ja he myös suhtautuvat palavalla uteliaisuudella oman alansa keskeisiin kysymyksiin.  

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa Meksikossa 2020/2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Universidad de Sonora
Hermosillo , Meksiko

Yleistavoite: Tarjota erityisopetusta biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, maataloustieteilijöiden ja niihin liittyvän uran tutkinnon suorittaneille, muodos ... +

Yleistavoite: Tarjota erityisopetusta biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, maataloustieteilijöiden ja niihin liittyvän uran tutkinnon suorittaneille, muodostaen erinomaisen tason inhimillisiä voimavaroja, joilla on vankka valmistelu erilaisille tieteenaloille. toteuttaa alkuperäisiä ja riippumattomia tutkimuksia, jotka edustavat merkittävää edistystä elintarviketeollisuudessa ja -teknologiassa, painottaen enemmän viljojen ja vesiviljelytuotteiden aloja. Anna heille myös perusteellinen ja kattava yleiskatsaus, jotta he pystyvät tunnistamaan työalueensa ongelmat ja tuottamaan soveltuvia tietoja. -
PhD
Täyspäiväinen
4 vuotta
Espanjalainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä