PHDSTUDIES

Vertaa PhD-ohjelmia Elintarviketiedessa Italiassa 2020

PhD on lyhenne Filosofian tohtori. Tämä tutkinto on jatko-ohjelma toimitetaan korkean tason opiskelija tutkija, joka on tehnyt syvän tutkimusta tietyllä alalla tai aihe.

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa Italiassa 2020

3 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Italia Filter

Elintarviketekniikan ja bioteknologian tohtori

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarvikkei ...

Lue lisää

Ph.D. julkaisussa Food Science

University of Parma
PhD
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
Italialainen
Englanti
Kampus

Ph.D. julkaisussa Food Science

Lue lisää

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Food Science

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Italialainen
Online

Research in this area of food science should provide data on how to provide the world's population with safe, nutritious, appetizing and affordable food. Achieving this goal r ...

Lue lisää