PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki PhD-ohjelmat Elintarviketiedessa 2019 in Bolzano Italiassa

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Food Science-ohjelmien opitaan tieteellisen periaatteet elintarvikkeiden jalostus, varastointi-, pakkaus-, ja jakelu. He tutkivat ihmisen ravitsemus, ruoka kemia, mikrobiologia, ja ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Bolzano suorituskykyä koulutuksen alalla voidaan täysin arvioida kautta itsenäinen työskentely kehon Eurac. Tämä laitos edistää tutkimuksia. Italia on hyvin otettu siitä, että keskus tutkimuksen koulutusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimustyössä Italiassa.

Pyydä lisätietoa Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa in Bolzano Italiassa 2019

1 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Bolzano Filter

Elintarviketekniikan ja bioteknologian tohtori

Free University of Bozen-Bolzano
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Bolzano

Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostukseen antamalla heille mahdollisuuksia siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.