Filter
PhD
Eurooppa

Täältä löydät PhD-ohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

4 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Eurooppa

University of Parma

Elintarviketieteiden tohtori ... [+]

Pääsy 2019/2020

Kurssiluettelo - Parman hallinnollinen pääkonttori

Evoluutiobiologia ja ekologia (yhteisymmärryksessä Ferrarin ja Firenzen Univin kanssa)Biotekniikka ja biotiedeFysiikkaRakentaminen ja arkkitehtuuriTeollisuustekniikkaMatematiikka (yhteisymmärryksessä Modena e Reggio Emilian ja Ferraran yliopiston kanssa)MolekyylilääketiedeNeurosciencePsykologiaMateriaalitiede ja -teknologia (yhdessä CNR: n ja Kapkaupungin Univin kanssa - Etelä-Afrikka)Kemialliset tieteetRuoka TiedefarmakologiaEarth SciencesFilologinen-kirjallinen, historiallinen-filosofinen ja taiteellinen tutkimusLääkinnälliset ja kirurgiset tieteenalatEläinlääketiedeTietotekniikka

Kurssiluettelo - muu hallinnollinen pääkonttori (Parma sopimuksessa)... [-]

Italia Parma
Lokakuu 2019
Italialainen,Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Brno University of Technology

Tutkimuksen tavoitteena on saavuttaa tasapaino teoreettisten ja kokeellisten taitojen sekä kemian ja elintarviketeknologian yleisten menetelmien soveltamisen välillä. ... [+]

Elintarvikkeiden kemia ja teknologia

Lyhenne: DKAP_CHTP

Opintojakson taso: Tohtori

Tiedekunta: Kemian tiedekunta

Akateeminen vuosi: 2019/2020

Arvostettu nimi: Ph.D.

Kvalitatiivinen tulos: Ph.D. alalla "Elintarvikkeiden kemia ja teknologia"

Tutkinto: Tohtori (3. sykli)

Erityiset maahanpääsyvaatimukset:

Kemiantekniikan, elintarvikekemian tai muiden kemian alan erikoistumisopinnot, yliopistotutkinnot, ICT Praha tai maatalousyliopistot.

Avain oppimistulokset:

Ph.D. tutkimus- ja tutkimukseen liittyvä tutkimus keskittyy teoreettisten tietojen ja kokeellisten taitojen hankintaan ja kehittämiseen elintarvikekemian ja konetekniikan, elintarviketuotannon, analyyttisen ja fysikaalisen kemian, mikrobiologian, biokemian ja molekyylibioteknologian aloilla. Tutkimus on suunniteltu elintarviketieteiden ja elintarviketeknologian sekä muiden perustason ja erikoistuneiden erikoistumisalueiden kehityksen mukaisesti.... [-]

Tšekki Brno
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarv ... [+]

Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostukseen antamalla heille mahdollisuuksia siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.

Kurssikuvaus

Kolmivuotinen ohjelma keskittyy pääasiassa elintarvikkeiden alkutuotantoa, perustamista ja hallintaa koskevaan tutkimukseen sekä elintarvikeprosessien validointiin ja omics-tekniikoiden soveltamiseen elintarvikkeiden jalostuksen ja elintarvikkeiden kunnostamiseksi ja karakterisoimiseksi. fermentoiduista elintarvikkeista. FT: n pääpiirteet ovat tieteidenvälinen tieteellinen lähestymistapa ja kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden osallistuminen tieteelliseen komiteaan.... [-]

Italia Bolzano
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Queen's University Belfast

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemu ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Tutkimusstrategiat

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemuksen ja elintarvikkeiden nykyisiä kysymyksiä. Se kattaa koko elintarvikeketjun maatilalta viljasta ja korostaa voimakkaasti parempaa elintarviketurvallisuutta ja ravitsemusta sekä kansanterveyden parantamista.

Tutkimuksen vahvuudet

Kehittyneet ja kehittyvät tekniset ja analyyttiset alustat (biosensorit, isotooppit ja sarjakuvat)Eläinten ruokaa ja rehujen turvallisuuttaEläinten terveys ja taudin diagnostiikkaMaailmanlaajuinen elintarviketurvaRuoka ja ravitsemus metabolomicsRuoan ja ravinnon laadun mittauksetElintarvikekemiaElintarviketurvallisuuden toteamismenetelmätElintarvikkeiden jäljitettävyys ja aitousImmunodiagnostics elintarvikkeiden kontaminantti ja toksiinin tunnistusLuonnon yhdisteet ja niiden terveyssovelluksetUusia ja toimivia elintarvikkeitaTerapeuttiset biomolekyylitSISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi