Filter
PhD

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Elintarviketeknologiassa

Filosofian tohtorin tutkinnon, lyhyt FT on kehittynyt akateeminen tutkinto ansainnut eri aloilla, merkitsee suuria etuja ja saavutuksia tutkimukseen.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Vertaa 2 Tohtorinkoulutusohjelmaa Elintarviketeknologiassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Elintarviketeknologia

University of Chemistry and Technology, Prague

Tohtorikoulutusohjelman päätavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita itsenäisen luovan työn ja syvällisen tietämyksen avulla elintarviketeknologian ja muiden sii ... [+]

Yleiskatsaus

Tohtorikoulutusohjelman päätavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita itsenäisen luovan työn ja syvällisen tietämyksen avulla elintarviketeknologian ja muiden siihen liittyvien aiheiden alalla. Tutkimuksessa keskitytään teknologisten prosessien tieteelliseen ja tutkimustyöhön, ja se perustuu kattavaan tietoon kemiallisista, biologisista, insinööri- ja taloudellisista tieteenaloista sekä tietämyksestä valitun elintarvikealan (vilja, leipuri ja leipomo) erityisongelmien ratkaisu sokeriteknologia, meijeri- ja rasvateknologia, liha- ja lihatuoteteknologia, hedelmien ja vihannesten teknologia, pinta-aktiivisten aineiden ja pesuaineiden sekä kosmetiikan teknologia).... [-]

Tšekki Prague
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarv ... [+]

Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostukseen antamalla heille mahdollisuuksia siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.

Kurssikuvaus

Kolmivuotinen ohjelma keskittyy pääasiassa elintarvikkeiden alkutuotantoa, perustamista ja hallintaa koskevaan tutkimukseen sekä elintarvikeprosessien validointiin ja omics-tekniikoiden soveltamiseen elintarvikkeiden jalostuksen ja elintarvikkeiden kunnostamiseksi ja karakterisoimiseksi. fermentoiduista elintarvikkeista. FT: n pääpiirteet ovat tieteidenvälinen tieteellinen lähestymistapa ja kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden osallistuminen tieteelliseen komiteaan.... [-]

Italia Bolzano
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi