PHDSTUDIES

Vertaa PhD-ohjelmia Eläintiedessa Tšekissä 2021

Suosituin tohtorintutkintoon tai filosofian tohtorin Ph.D. Ph.Ds ja muita tutkimus tohtorin valmistautua jatko-opiskelija käynnistää uusia suunnitelmia, jotka lisäävät yhteistä tietopohjaa alan. Ehdokkaat ja haltijoiden Ph.Ds pyrkivät usein ammattien professoreita ja tutkijoita, mutta monet myös mennä eri rooleja hyväntekeväisyyteen, julkisen ja yksityisen sektorin.

MSc eläintieteen / Animal Sciences pidetään kiehtova, jossa kokelaat saavat oppia kaiken liittyvät eläimiin. Tyypillisiä MSc eläintieteen / Animal Sciences aiheita ovat evoluution, embryologiasta, taksonomia, käyttäytymistä ja asuminen jakautuu ja sukupuuttoon eläimiä.

Tšekin tasavalta on keskellä Eurooppaa on naapuri Slovakia, Itävalta, Saksa ja Puola. Tšekin yliopistot tarjoavat pitkäaikainen maine ja mielenkiintoinen erikoisaloja.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Eläintiedessa Tšekissä 2021

2 tulosta kohteessa Eläintiede, Tšekki Filter

Ph.D. eläinfysiologiassa

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Tämä ala on eläin- ja ihmisorganismien biologisten toimintojen tutkimus. Molekyylibiologian, kemian, fysiikan ja eräiden erityisten fysiologisten tekniikoiden modernien kokeel ...

Lue lisää

Ph.D. eläintiede

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat päättäneet biologian jatkotutkinnon (maisteri, diplomi-insinööri) ja haluavat jatkaa eläintieteen ammatillista uraa. Osallistujia o ...

Lue lisää