PHDSTUDIES

Täältä löydät PhD-ohjelmat Eläintiedessa Euroopassa 2020/2021

Tohtorin tutkinnon sisältö ja kesto vaihtelevat oppilaitoksesta ja opintomaasta toiseen. Yleensä tohtorin tutkintoa suorittavilla on voimakas tarve antaa oma panoksensa akateemisen tiedeyhteisön aikaansaannoksiin, ja he myös suhtautuvat palavalla uteliaisuudella oman alansa keskeisiin kysymyksiin.  

MSc eläintieteen / Animal Sciences tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella eläimiä ja niiden elinympäristöjä. Kanssa MSc eläintieteen / Animal Sciences, sinun tulee asiantuntija elinympäristöjen yhtä moninainen kuin aavikot, kosteikot, korkealla eläimistön ja sademetsät.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Eläintiedessa Euroopassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Eläintiede, Eurooppa Filter

Ph.D. eläinfysiologiassa

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Tämä ala on eläin- ja ihmisorganismien biologisten toimintojen tutkimus. Molekyylibiologian, kemian, fysiikan ja eräiden erityisten fysiologisten tekniikoiden modernien kokeel ...

Lue lisää

Ph.D. eläintiede

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat päättäneet biologian jatkotutkinnon (maisteri, diplomi-insinööri) ja haluavat jatkaa eläintieteen ammatillista uraa. Osallistujia o ...

Lue lisää