Filter
PhD

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Ekonometriassa

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita saamaan parhaan vauhtia uraansa mahdollisimman harkita jatkaa PhD. Koska korkein muoto koulumenestys useimmilla aloilla, valmistuneet voivat hypätä suoraan kehittyneen uraa. Kolmen vuoden tiiviiden tutkimus on yleensä tarpeen.

Mikä on tohtorin Econometrics? Tämä opintolinjan keskittyy ensisijaisesti monia samoja tieteenalojen kuin perinteinen talousohjelmasta, vaikka se sisältää myös tietojärjestelmiä ja tietojen analysointi. Opiskelevat Applied Mikrotaloustiede, tietojenkäsittelytieteen, aktuaari tutkimuksia, ja empiirinen makrotalous tullakseen tutumpi talouspolitiikkaan ja käytäntöä. Econometrics on arvokas kenttä, joka on sovelluksia suuryritysten ja julkishallinnon organisaatioille.

Täyttämällä PhD ohjelma, olet valmistautuu itse menestyä urallasi.On mahdollista ohittaa useita vuosia Siirryttyään kantoja, ja voit jatkaa ylemmäksi, jotka ovat saatavilla vain tohtorit. Lisäksi voit ansaita paljon korkeampaa palkkaa.

Ennen ilmoittautua ekonometrian FT, tutkimusprofessori mitä opetusta ja palkkiot ovat. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ohjelman kustannukset, kuten koulun ja maa se on. Tästä syystä kustannukset tohtorin Econometrics vaihtelee suuresti.

Aivan kuten kaikkien tieteenalojen taloustieteen opiskelu ekonometrian avulla opiskelijat voivat tulla uran rahoitus, logistiikka, kansainvälinen kauppa, vakuutus, markkinointi, ja yrityksen kirjanpitoon. Tutkimalla ekonometrian nimenomaan kuitenkin olet erityisen hyvin antamaan asemaan analyytikkona tai järjestelmän johtaja, työskennellyt tietokoneiden ja tietokonejärjestelmien auttamaan yrityksiä tekemään laskelmia ja lukemisen suhdanteiden saada etua markkinoilla.

Jos olet valmis aloittamaan työskentelevät kohti tohtorin Econometrics, aloittaa löytää ohjelmasta. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Ekonometria

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Ohjelma perustuu matemaattiseen taustaan, johon sisältyy todennäköisyysteoria, stokastiset prosessit, matemaattiset ja laskennalliset tilastot, optimointi, ekonometria, o ... [+]

Ohjelma perustuu matemaattiseen taustaan, johon sisältyy todennäköisyysteoria, stokastiset prosessit, matemaattiset ja laskennalliset tilastot, optimointi, ekonometria, operatiivinen tutkimus, rahoitus- ja vakuutusmatematiikka. Liittyvää luovaa työtä edustavat erityisesti matemaattiset perustutkimukset ja osittain sovellukset, esim. Rahoituksessa ja vakuutuksessa. Tohtorikoulutettavat lisäävät osaamistaan kehittyneissä kursseissa ja seminaareissa yksilöllisten opintosuunnitelmiensa mukaisesti. Ne antavat neuvonantajansa alaisuudessa tutkimustyötä tietyllä aihealueella ja julkaisevat tulokset ja esittelevät niitä tieteellisissä konferensseissa. Opiskelijakunta valmistelee asiantuntijoita, jotka voivat tulla opettajien professoreiden seuraajiksi, toiset hyötyvät matemaattisesta ajattelustaan käytännössä.... [-]

Tšekki Prague
October 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

... [+]

Hakijoita voidaan vaatia myös menestyksekkäästi puolustaa tutkimus ehdotuksia erityistä keskustelutunneilla.

Yhteystiedot: Dr Nicholas Ngepah / 011 559 2061 / nngepah@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
February 2019
Full-time
2 - 4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi