PHDSTUDIES

Näytä kaikki 7 PhD-ohjelmaa Ekologiassa

Tohtoritutkinnon suorittaneet opiskelijat saavat yleensä PhD-tutkinnon kolmessa vuodessa. Opiskelijoiden pätevyydestä riippuen he saattavat joutua suorittamaan korkeakoulututkintoja tai suorittamaan vaadittavia kursseja ennen sisäänpääsyä.

Mikä on PhD in Ecology? Tämän kurinalaisuuden tutkijat ovat yleensä huolissaan maailman ekosysteemien tasapainosta ja siitä, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa luonnon kanssa sekä historiallisesti että nykyään. Näihin tutkintoihin liittyy usein runsaasti biologiaa ja biologista monimuotoisuutta, vaikka jotkut ohjelmat saattavat korostaa ympäristö-, meteorologisia tai genomitutkimuksia. Potentiaalisten tutkimusraportioiden joukossa suojelu on usein kaikkein yleisin alue, jossa opiskelijat voivat työskennellä reaalimaailman ekologisten ongelmien ratkaisemiseksi ja auttaa ylläpitämään uhanalaisten kasvien ja eläinten populaatioita kaupunkien kehittäjien rinnalla.

Ekologian tohtorin tutkinnon suorittaneet ovat usein korkeasti koulutettuja henkilöitä, jotka osaavat suorittaa asiantuntevasti ekologista tutkimusta. Muita taitoja ovat kyky tunnistaa uhkat haavoittuville villieläimille sekä valmiudet suorittaa ammattimaisia ​​ekologisia tutkimuksia. Opiskelija osaa käyttää näitä taitoja kestävien elämäntapojen elämiseen ja osallistua jännittäviin uran biologiaan ja ekologiaan.

PhD-tutorit ovat lähes aina tutkimuslähtöisiä tutkintoja, joten jopa saman tutkinnon suorittaneilla voi olla radikaalisti erilainen kokemus ja maksu-aikataulu. Tulevien koulujen apurahat ja hakutoimistot voivat usein tarjota opiskelijoille yksilöllisiä hintatarjouksia budjetoinnin helpottamiseksi.

Ekologinen tutkimus ja professori ovat suosittuja kantoja, jotka voivat olla saatavissa niille, jotka pitävät tätä tutkintoa. Kun työskentelet tutkimuksen ulkopuolella, monet opiskelijat siirtyvät uraan, kuten kenttä- tai luontoelimiin, metsänhoitajiin, ympäristöasiantuntijoihin, eläintarhanhoitajille tai eläintenhoitajille, biologisille teknikoille ja kosteikkoalan asiantuntijoille. Mahdollisuuksia on saatavilla julkisesti ja yksityisesti, ja monet tutkijat voivat löytää työpaikkoja sellaisten valtion virastojen kanssa, jotka pyrkivät parantamaan tai toteuttamaan kestävyyttä ympäri maailmaa.

Dokumentoinnin suorittaminen ekologiassa edellyttää useimmille opiskelijoille kovaa kenttätyötä, joten monet tämän tutkinnon tarjoavat ohjelmat edellyttävät ainakin osittaista osallistumista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

7 tulosta kohteessa Ekologia Filter

Tohtorintutkinto ekologiasta, hengellisyydestä ja uskonnosta

California Institute of Integral Studies
PhD
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Ohjelmamme tavoitteena on auttaa opiskelijoita viljellä tietoa ja viisautta vastaamaan nykyaikaiseen ekologiseen kriisiin integroiduista ja poikkitieteellisistä näkökulmista. ...

Lue lisää

Ekologian ja ympäristötieteiden filosofian tohtori

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
28 Helmi 2021
Englanti
Kampus

Ph.D. Ekologian ja ympäristötieteiden ohjelma antaa opiskelijoille perus- ja sovellettavien tieteiden taitoja ja koulutusta tavoitteena parantaa yhteiskunnan ymmärrystä ympäri ...

Lue lisää

Ph.D. Ekologiassa

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ekologia käsittelee organismien ryhmien vuorovaikutuksia, jotka liittyvät niiden abioottiseen ympäristöön. Tutkimus on yleinen, ts. Sisältää kaikki taksonomisten yksiköiden ry ...

Lue lisää

Sosiaalisen ekologian tohtori

Faculty of Humanities, Charles University
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Tällä hetkellä vallitsee yksimielisyys siitä, että pelkästään ymmärrystä planeetan luonnollisesta järjestelmästä ei riitä. On ymmärrettävä sosioekonomisen järjestelmän ja elin ...

Lue lisää

PhD ekologia

University College of Southeast Norway
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Teemme tutkimusta evoluutioprosessien suhteessa geneettisen rakenteen ja valinnan sekä ihmisten liittyviä kysymyksiä ympäristövaikutuksiin.

Lue lisää

Phd ekologian ja ympäristön terveyden

University Fernando Pessoa
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tohtoriohjelma liittyy kurssin opetushenkilöstön kansallisia ja kansainvälisiä tutkimushankkeita, jotka ovat johtaneet huomattavan määrän tieteellisiä artikkeleita.

Lue lisää

Ph.D. fyysisessä maantieteessä ja geoekologiassa

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Jatko-opintoaine "Fysikaalinen maantiede" yhdistyy samannimisen magister-opintoaineeseen. Erikoistumisissaan jatko-opintoaine kattaa koko fysikaalisen maantieteen spektrin: a) ...

Lue lisää